Αμετακίνητος ο Πούτιν: υποστηρικτές τoυ Вandera χρησιμοποιούν αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες. Μια ομάδα τοξικομανών και νεοναζί έχουν εγκατασταθεί στο Κίεβο! Πόσο μακριά θα το πάει ο Πούτιν;

Αμετακίνητος ο Πούτιν: υποστηρικτές τoυ Вandera χρησιμοποιούν αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες. Μια ομάδα τοξικομανών και νεοναζί έχουν εγκατασταθεί στο Κίεβο!

Ο Ρώσος πρόεδρος κάλεσε τους Ουκρανούς στρατιώτες να απομακρυνθούν από τους «εθνικιστικούς» και «νεοναζιστικούς σχηματισμούς» τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους για μια «γενοκτονία» στο Ντονμπάς και για τη χρήση του άμαχου πληθυσμού ως ανθρώπινης ασπίδας. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατηγόρησε συγκεκριμένα τις ομάδες « Ουκρανοί νεοναζί ότι χρησιμοποιούν τον άμαχο πληθυσμό ως ανθρώπινη ασπίδα..

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν τόνισε ότι οι μάχες δεν διεξάγονται με τακτικά ουκρανικά στρατεύματα αλλά με «εθνικιστικούς σχηματισμούς» τους οποίους θεώρησε υπεύθυνους «για τη γενοκτονία στο Ντονμπάς και την αιματοχυσία μεταξύ του άμαχου πληθυσμού στις αυτοαποκαλούμενες λαϊκές δημοκρατίες του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ. Ωστόσο, σύμφωνα με τον αρχηγό του κράτους, «τα εθνικιστικά στοιχεία που είναι ενσωματωμένα στις τακτικές ουκρανικές μονάδες όχι μόνο τις υποκινούν σε ένοπλη αντίσταση, αλλά παίζουν, στην πραγματικότητα, το ρόλο των σχηματισμών που εμποδίζουν τις αποχωρήσεις». Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατηγόρησε επίσης αυτές τις ομάδες ότι κρύβονται «πίσω» από αμάχους, προκειμένου να «προκαλέσουν ανταπόκριση από ρωσικά συστήματα κρούσης» σε κατοικημένες περιοχές και στη συνέχεια να κατηγορήσουν τη Ρωσία ότι προκάλεσε απώλειες αμάχων.

”Μπαντεριστές και νεοναζί αναπτύσσουν βαριά όπλα, συμπεριλαμβανομένων MLRS, ακριβώς στις κεντρικές συνοικίες των μεγάλων πόλεων, συμπεριλαμβανομένων του Κιέβου και του Χάρκοβο. Πράγματι, ενεργούν με τον ίδιο τρόπο που ενεργούν οι τρομοκράτες σε όλο τον κόσμο – χρησιμοποιώντας τους ανθρώπους ως ασπίδες”.

Ο Ρώσος πρόεδρος βλέπει σε αυτό ενέργειες παρόμοιες με αυτές των «τρομοκρατών σε όλο τον κόσμο», και περαιτέρω διαβεβαιώνει ότι «όλα αυτά συμβαίνουν μετά από οδηγίες συμβούλων, κυρίως Αμερικανών».

Ως εκ τούτου, ο Βλαντιμίρ Πούτιν απευθύνει έκκληση στον ουκρανικό στρατό: «Μην επιτρέψετε στους νεοναζί και τους υποστηρικτές τoυ Вandera να χρησιμοποιούν τα παιδιά σας, τις γυναίκες σας και τους γονείς σας ως ανθρώπινες ασπίδες». «Φαίνεται ότι θα είναι πιο εύκολο για εμάς να διαπραγματευτούμε μαζί σας παρά με αυτήν την ομάδα τοξικομανών και νεοναζί που έχουν εγκατασταθεί στο Κίεβο και έχουν πάρει όμηρο ολόκληρο τον ουκρανικό λαό», συνεχίζει ο πρόεδρος.

Eν συντομία όσο απομονώνεται η Ρωσία τόσο πιο επιθετική θα γίνεται.

Η Ευρώπη δεν έχει δει τίποτα ακόμη. Ο Πούτιν έχει κλιμάκωση στις αντιδράσεις του. Έχει τερατική ψυχραιμία ως εκπαιδευμένος άρτια στον ψυχρό πόλεμο αλλά όταν σπάσει το φράγμα η επίθεση είναι χειμαρρώδης όσο και κλιμακούμενη σε πολλά επάλληλα στάδια.

Θα πετύχει το στόχο του και μπορεί αν πιεστεί να πάει όλο και πιο μακριά.

Πόσο μακριά θα φτάσει ο Πούτιν; Εάν πρέπει, αφού προσαρτήσει την Ουκρανία, επιτεθεί στη Μολδαβία ή τη Ρουμανία, τότε εκείνη τη στιγμή θα βρεθούμε στην περίπτωση ενός Τρίτου Παγκόσμιου πολέμου” Christian Malard διπλωματικός σύμβουλος.

«H Φιλανδία και η Σουηδία θα μπορούσαν να βρεθούν αντιμέτωπες με πολιτικές και στρατιωτικές συνέπειες αν αποπειραθούν να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ » δήλωσε η Maria Zakharova, εκπρόσωπος τύπου του ΥΠΕΞ Ρωσίας.

Σύμφωνα με τον Ευρωβουλευτή Raphael Glucksmann: 2 μέλη της ΕΕ απειλήθηκαν από Ρώσους αξιωματούχους. Αυτή είναι η απόδειξη ότι ο Πούτιν θα πάει τόσο μακριά όσο του επιτραπεί να πάει ! »

Επέλεξε χειρουργικά χτυπήματα και προσεκτικές τακτικές για να μην υπάρχει υψηλό κόστος σε αμάχους. Ενδεικτικό ότι ρίσκαρε με ελικόπτερα σε χαμηλές πτήσεις σχεδόν μέσα στο Κίεβο. Η διεφθαρμένη εγκάθετη από τη Δύση κυβέρνηση οπερέτα του μίμου στο Κίεβο δεν παραδίδεται και έχει μια ζώνη άμυνας στο Κίεβο από ναζιστικές πολιτοφυλακές γιατί θέλει αιματοχυσία ώστε να φθαρεί ο Πούτιν κατ΄εντολήν των Δυτικών.

Επιχειρούν την επιχειρησιακή μετριοπάθεια των Ρώσων να την παρουσιάσουν ως αδυναμία αυτό θα επιφέρει αντίθετα αποτελέσματα. Η Ρωσία αν εξαναγκαστεί να κλιμακώσει την επίθεση η επιτάχυνση θα είναι σφοδρή….Σε κάθε περίπτωση θα φτάσει στους στόχους της με τον έναν ή άλλον τρόπο.

dimpenews.com