Τελεσίγραφο από το DPR στον ουκρανικό στρατό για την πολιορκημένη Μαριούπολη. Απαιτεί αναίμακτη παράδοση της πόλης. Θα υπάρξει διαπραγμάτευση.

Το DPR δίνει στον ουκρανικό στρατό την ευκαιρία να παραδώσει την υπό πολιορκία Μαριούπολη χωρίς απώλειες, κι αιματοχυσία.

Στις συνομιλίες θα συζητηθεί η απελευθέρωση της Μαριούπολης.Οι διαπραγματέυσεις για την απελευθέρωση της πόλης θα είναι δύσκολες και επίπονες. Αυτά αναφέρει το RT επικαλούμενο το στρατιωτικό εκπρόσωπο του DNR τον Eduard Basurin. Ο ίδιος δήλωσε ότι οι δυνάμεις τους πλησιάζουν τη Μαριούπολη και θα είναι σύντομα υπό πλήρη πολιορκία.
Η Talakovka τέθηκε υπό τον έλεγχο της ΛΔΔ. Περίσφιξη του κλοιού γύρω από τη Μαριούπολη. Η επιχείρηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην κατεύθυνση της Μαριούπολης πηγαίνει καλά, 19 οικισμοί έχουν απελευθερωθεί, είπε ο Μπασουρίν.

Yπ. Άμυνας Ρωσίας: Ο αποκλεισμός της Μαριούπολης oλοκληρώνεται.

Στο ίδιο μέτωπο ο ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ δήλωσε πως ο ρωσικός στρατός έθεσε υπό τον έλεγχό του το Berdiansk, που βρίσκεται στην Αζοφική Θάλασσα και το Enerhodar βορειοδυτικά της πολιορκημένης πόλης Μαριούπολη..

Oι Ουκρανοί επιχείρησαν να ξαναπάρουν το Bugas που είναι 1 χλμ από το Volnovakha και στο δρόμο προς Μαριούπολη αλλά δέχθηκαν καταιγισμό…

dimpenews.com