Η Ρωσία δια του Μεντβέντεφ απειλεί τη Δύση και πιο συγκεκριμένα τη Γαλλία με πραγματικό πόλεμο! Απάντηση στη δήλωση Γάλλου Υπουργού για κήρυξη ολοκληρωτικού οικονομικού πολέμου κατά Ρωσίας! Η Δύση ολοταχώς για πυρηνικό ολοκαύτωμα λόγω αδιαλλαξίας της! Ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια απέπλευσαν για ασκήσεις στη Θάλασσα Μπάρεντς κοντά στην Αρκτική και κινητοί εκτοξευτές πυρηνικών πυραύλων περιφέρονται στη Σιβηρία.

Η Ρωσία δια του Μεντβέντεφ απειλεί τη Δύση και πιο συγκεκριμένα τη Γαλλία με πραγματικό πόλεμο! Απάντηση στη δήλωση Γάλλου Υπουργού για κήρυξη ολοκληρωτικού οικονομικού πολέμου κατά Ρωσίας! Η Δύση ολοταχώς για πυρηνικό ολοκαύτωμα λόγω αδιαλλαξίας της! Ήδη έχουν ενεργοποιηθεί στο πιο υψηλό επίπεδο οι πυρηνικές δυνάμεις της Ρωσίας με εντολή Πούτιν.Ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια απέπλευσαν για ασκήσεις στη Θάλασσα Μπάρεντς κοντά στην Αρκτική και κινητοί εκτοξευτές πυρηνικών πυραύλων περιφέρονται στη Σιβηρία.ΑP

Η Ρωσία δια του τ. Πρωθυπουργού νυν Αναπληρωτή Προέδρου του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ απείλησε ευθέως τη Δύση και μάλιστα τη Γαλλία με επίθεση και γιατί όχι με πυρηνικό ολοκαύτωμα ως απάντηση στο γενικευμένο ολοκληρωτικό πόλεμο της Δύσης κατά της Ρωσίας σε στρατιωτικό επίπεδο (με Ουκρανία αιχμή του δόρατος), μιντιακό, διπλωματικό, οικονομικό, εξοπλιστικό, ενεργειακό.

”Σήμερα, κάποιος Γάλλος υπουργός είπε σήμερα ότι κήρυξαν οικονομικό πόλεμο στη Ρωσία. Προσέχετε τα λόγια σας κύριοι! Και μην ξεχνάτε ότι στην ιστορία της ανθρωπότητας, οι οικονομικοί πόλεμοι συχνά μετατράπηκαν σε πραγματικούς πολέμους”…

«Θα κάνουμε έναν ολοκληρωτικό οικονομικό και χρηματοπιστωτικό πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, εναντίον του Βλαντιμίρ Πούτιν. Θα προκαλέσουμε την κατάρρευση της ρωσικής οικονομίας», δήλωσε ο Bruno Le Maire Yπουργός Οικονομίας και Βιομηχανίας της Γαλλίας.

Όταν ο μετριοπαθής Ρώσος πολιτικός Μεντβέντεφ κάνει αυτή τη δήλωση αυτό σημαίνει ότι όλες οι λύσεις είναι στο τραπέζι για Ρώσους.

”Ο Μακρόν θέλει τον πόλεμο αυτό πλέον είναι απολύτως βέβαιο..” δηλώνει ο Πρόεδρος του Κόμματος ”οι Πατριώτες” ο Florian Philippot.

H Δύση σέρνει σε αυτοκαταστροφικό πόλεμο τους λαού της….

dimpenews.com