Σφοδρές οδομαχίες στη Μαριούπολη. Επίθεση από Β και ΒΔ. Άρχισε η απελευθέρωση της Μαριούπολης!Αιματηρή προβοκάτσια ετοιμάζουν οι ναζιστές του Αζόφ. Βάζουν αμάχους σε κτίρια και θα τ΄ανατινάξουν όταν μπει ο ρώσικος στρατός! ΒΙΝΤΕΟ

Ο δήμαρχος της Μαριούπολης Vadim Boychenko αναφέρει για οδομαχίες στην πόλη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Μαριούπολη δέχεται έφοδο από βόρεια και βορειοδυτικά.

Οι δυνάμεις του DPR προελαύνουν στην περιοχή της Μαριούπολης.Σύμφωνα με άλλες αναφορές ο ρώσικος στρατός μπήκε στη Μαριούπολη. Σκληρές μάχες διεξάγονται στην πόλη.

Οι ναζιστές του Αζόφ στην πόλη της Μαριούπολης ετοιμάζουν μια αιματηρή πρόκληση.
Αυτό ανακοίνωσε ο αναπληρωτής διοικητής του NM DNR Eduard Basurin. Ετοιμάζουν αιματηρή προβοκάτσια. Στο προαύλιο εργοστασίου τοποθετείται στρατιωτικός εξοπλισμός. Σε περίπτωση που οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας εισέλθουν στη Μαριούπολη, οι ναζιστές σχεδιάζουν να ανατινάξουν τα κτίρια του εργοστασίου, με περαιτέρω κατηγορίες στη ρωσική πλευρά για δολοφονίες αμάχων. Οι «Azovstal», «Azov» της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας προετοιμάζονται για μια μαζική πρόκληση με θάνατο αμάχων. Για το σκοπό αυτό, ο άμαχος πληθυσμός εισάγεται στην επικράτεια του εργοστασίου, το οποίο παγιδεύεται.

Στη Μαριούπολη, μαχητές του Εθνικού Τάγματος Azov ναρκοθέτησαν τα κτίρια του εργοστασίου Azovstal τη νύχτα. Ο Igor Konashenkov, επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, είχε προειδοποιήσει ότι «οι κάτοικοι της πόλης συνεχίζουν να εργάζονται στην επιχείρηση, χωρίς να γνωρίζουν ότι οι εθνικιστές ετοιμάζονται να ανατινάξουν το εργοστάσιο με ανθρώπους σε αυτό, σε περίπτωση που ο ρώσικος στρατός μπει στην πόλη.Οι εθνικιστές ναρκοθετούν επίσης άλλες εγκαταστάσεις κοινωνικής υποδομής στη Μαριούπολη».».

Δεν πρόκειται για ποόλεμο της Ρωσίας κατά Ουκρανίας. Είναι η συνέχιση του γενικευμένου πολέμου ΝΑΤΟ ΕΕ κατά Ρωσίας. Η Ρωσία δεν περικυκλώνεται δεν απειλείται δεν υποκύπτει δεν συνθηκολογεί με την ηγεμονία.

dimpenews.com