Ο Πούτιν είπε « oι Ρώσοι κι οι Ουκρανοί είναι ένας μόνο λαός », δηλ. ένας λαός μια χώρα.. θα κάνει προσάρτηση της τ. Ουκρανίας. Συνεχίζουμε τις επιχειρήσεις είπε…….

Ο Πούτιν είπε « oι Ρώσοι κι οι Ουκρανοί είναι ένας μόνο λαός », δηλ. ένας λαός μια χώρα.. θα κάνει προσάρτηση της τ. Ουκρανίας

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υποστήριξε ότι η Ρωσία και η Ουκρανία είναι ένας λαός. «Δεν αποδέχομαι ότι οι Ουκρανοί είναι ένα έθνος. Οι επιχειρήσεις μας συνεχίζονται, οι στρατιώτες μας θυσιάζονται. Πολεμάμε ενάντια στους νεοναζί». είπε.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι οι επιχειρήσεις του στην Ουκρανία προχωρούν σύμφωνα με το σχέδιο και το χρονοδιάγραμμα. Υποστήριξε ότι χρησιμοποιούνται οι πολίτες ως ανθρώπινες ασπίδες. «Αντί να απομακρύνουν αυτά τα τεθωρακισμένα οχήματα από οικισμούς, αναπτύσσουν περισσότερους εκτοξευτές πυραύλων σε οικισμούς», είπε ο Πούτιν. Συνέλαβαν βίαια χιλιάδες αλλοδαπούς φοιτητές στο σταθμό του μετρό στο Χάρκοβο. Νεοναζί άνοιξαν πυρ εναντίον Κινέζων φοιτητών. Η Ρωσία και η Ουκρανία είναι ένας λαός. Ο στρατός μας έχει δημιουργήσει διαδρόμους ασφαλείας για αυτούς. Οι νεοναζί δεν επιτρέπουν την εκκένωση αμάχων από την περιοχή. Κάνουν τους αμάχους ανθρώπινες ασπίδες». ”Στην Ουκρανία υπάρχουν πολλές εθνικιστικές και νεοναζιστικές εγκληματικές ομάδες Μπαντεριστές που θέλουν τον πόλεμο. Πολεμάμε τους νεοναζιστές. Αυτοί κι οι εθνικιστές συνεχίζουν να νέμονται την Ουκρανία αυτό δεν είναι νορμάλ… οι Ουκρανοί ρίχνουν πάνω στα νοσοκομεία”. Ο στρατός μας συμπεριφέρεται με πααδειγματικό τρόπο πρόσθεσε. ”Ο λαός μας είναι υπερήφανος για τον στρατό του και τον υποστηρίζει υποστηρίζει τις οικογένειες των στρατεύσιμων.” Έκανε ειδική αναφορά στη σύνθεση του στρατεύματος που αποτελείται από όλες τις εθνικότητες της Ρώσικης Ομοσπονδίας ως και Νταγκεστανούς κι Τσετσένους. ”Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις έχουν παράσχει ανθρωπιστικούς διαδρόμους για τους αμάχους σε όλους τους τόπους συγκρούσεων στην Ουκρανία, αλλά οι εθνικιστές δεν τους επιτρέπουν να φύγουν” Από την παρέμβαση του σήμερα στο Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας σήμερα.

dimpenews.com