Τέλος υγειονομικού διαβατηρίου και μάσκας και στον εσωτερικό χώρο στη Γαλλία..Από τον ..αόρατο πόλεμο στον πραγματικό.. Από το βιολογικό πόλεμο στον πυρηνικό. Από την άσκηση προσομοίωσης πολέμου και ψυχολογικού ελέγχου και πολέμου κατά πληθυσμών στον παγκόσμιο πόλεμο!!!

Η γαλλική κυβέρνηση θ΄ανακοινώσει το τέλος της μάσκας στο εσωτερικό αλλά και το τέλος του υγειονομικού διαβατηρίου- εμβολιακού πιστοποιητικού-Pass Vaccinal από τις 14 Μάρτη (BFMTV) Ο δικτάτορας Emmanuel Macron έλαβε αυτή την απόφαση στη διάρκεια του Υγειονομικού Συμβουλίου Άμυνας σύμφωνα με τη (Figaro)

Από τον αόρατο πόλεμο στον πραγματικό.. Από το βιολογικό πόλεμο στον πυρηνικό. Από την άσκηση προσομοίωσης πολέμου και ψυχολογικού ελέγχου και πολέμου κατά πληθυσμών στον παγκόσμιο πόλεμο.. Πολεμοχαρής η Δύση. 2 χρόνια μιλάει για πόλεμο επιβάλει στρατιωτικό νόμο, απαγόρευση κυκλοφορίας και κατάλυση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Συντάγματος. Επέβαλε χειριστικά καθεστώς τρομοκρατίας για να εμπεδώσει σιδηρά πειθαρχία στους πληθυσμούς ώστε να τους εξουδετερώσει ψυχολογικά εν όψει της μεγάλης παγκόσμιας ρήξης ώστε να μην αντιμετωπίσει εσωτερικά μέτωπα κι αμφισβήτηση.

Περνάμε σ΄ένα κατευθυνόμενο συναισθηματισμό δια της πολιτικής μιντιακής χειραγώγησης όπου η ζωή του κάθε Ουκρανοφασίστα έχει μεγαλύτερη αξία από τη ζωή του Ιρακινού, Σύρου, Υεμενίτη, Αφγανού, Λίβυου, Λιβανέζου, Παλαιστίνιου, Σέρβου, Γιουγκοσλάβου, Κύπριου, Ρωσόφωνου του Ντονμπάς…Παρέλαση υποκρισίας… το θέατρο του επιλεκτικού ανθρωπισμού είναι διαρκές κι ο κομπάρσος της ΕΕ και ΝΑΤΟ Ζελένσκι πρωταγωνιστής στην χολιγουντιανή σαπουνόπερα…

Οι δυνάμεις που υπό οποιοδήποτε πρόσχημα αντιτίθενται στη ρώσικη επιχείρηση συναινούν στη διαιώνιση της αιμοσταγούς αμερικάνικης ιμπεριαλιστικής ηγεμονίας…και είναι προφανώς με τη λάθος πλευρά της ιστορίας…

Κάποιοι είπαν ότι το Νόμπελ Ιατρικής θα πρέπει να πάει στον Πούτιν που με την αιφνιδιαστική του κίνηση απάλλαξε την ανθρωπότητα από την υγειονομική δικτατορία και βιονομικό ολοκληρωτισμό.

Αντικατέστησαν εν μια νυκτί τον ιό …με το Ρώσο τον covid19 με τον Putin. Διαχειρίζονται με το ίδιο ντελίριο υστερία και προκατειλημμένο πανικό κι αυτή την κρίση….

Από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στον υποχρεωτικό αντιρωσισμό. Από τη λογοκρισία κατά εμβολιοσκεπτικιστών στη λογοκρισία κάθε ρώσικης αναφοράς. Από το υγειονομικό απαρτχάιντ στο απαρτχάιντ του φιλορωσισμού.. Τα δούλεψαν τα εργαλεία..

dimpenews.com