ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ. Υπ. Άμυνας Ρωσίας: έχουμε τ΄ απόρρητα έγγραφα που μαρτυρούν ότι η Ουκρανία θα έκανε μαζική επίθεση στο Ντονμπάς μετά τις 28 Φεβρουαρίου!

Υπ. Άμυνας Ρωσίας: έχουμε τ΄ απόρρητα έγγραφα που μαρτυρούν ότι η Ουκρανία θα έκανε μαζική επίθεση στο Ντονμπάς μετά τις 28 Φεβρουαρίου!

Ο στρατός της Ρωσικής Ομοσπονδίας έλαβε απόρρητα έγγραφα σχετικά με την επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Donbass.


Απόρρητα έγγραφα της διοίκησης της Εθνοφρουράς της Ουκρανίας με ημερομηνία 22 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους έπεσαν στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων ασφαλείας, σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ο στρατός της Ρωσικής Ομοσπονδίας απέκτησε μυστικά έγγραφα, για την επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Ντονμπάς. Ο στρατός της Ρωσικής Ομοσπονδίας απέκτησε μυστικά έγγραφα, για την σχεδιαζόμενη επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Donbass λίγο πριν κινηθεί η Ρωσία.


«Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έλαβε απόρρητα έγγραφα από τη διοίκηση της ουκρανικής Εθνικής Φρουράς, που επιβεβαιώνουν την προετοιμασία μιας επιθετικής επιχείρησης των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας στο Ντονμπάς τον Μάρτιο του 2022. Είχε προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί η εκπαίδευση του προσωπικού για αυτή την επιχείρηση έως τις 28 Φεβρουαρίου», δήλωσε ο Igor Konashenkov, επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Το ρωσικο υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την ανακάλυψη μυστικών εγγράφων που δείχνουν ότι το νεοναζιστικό ουκρανικό καθεστώς προετοίμαζε επίθεση κατά των δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ με την υποστήριξη του ΝΑΤΟ: «Κατά τη διάρκεια μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, μυστικά έγγραφα της διοίκησης της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας περιήλθαν στην κατοχή του ρωσικού στρατιωτικού προσωπικού. Αυτά τα έγγραφα επιβεβαιώνουν τη μυστική προετοιμασία από το καθεστώς του Κιέβου για μια επιθετική επιχείρηση στο Ντονμπάς τον Μάρτιο του 2022. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσιεύει την αρχική μυστική εντολή του διοικητή της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας, συνταγματάρχη στρατηγού Νικολάι Μπαλάν, με ημερομηνία 22 Ιανουαρίου 2022.

Η διαταγή με τίτλο “Σχετικά με την οργάνωση της εκπαίδευσης της τακτικής ομάδας τάγματος της 4ης Επιχειρησιακής Ταξιαρχίας για την εκτέλεση ειδικών καθηκόντων στη λειτουργία των ενωμένων δυνάμεων ως μέρος της ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας”. Το έγγραφο απευθύνεται στους αρχηγούς του βόρειου Κιέβου, της νότιας Οδησσού και των δυτικών εδαφικών διοικήσεων της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας. Η εντολή, που κατατέθηκε στη διοίκηση της Εθνοφρουράς της Ουκρανίας, περιγράφει λεπτομερώς ένα σχέδιο για την προετοιμασία μιας από τις ομάδες κρούσης για επιθετικές ενέργειες στη ζώνη της λεγόμενης «επιχείρησης των ενωμένων δυνάμεων» στο Donbass. Το έγγραφο εγκρίνει την οργανωτική και επιτελική δομή της ομάδας τάγματος-τακτικής της 4ης επιχειρησιακής ταξιαρχίας της Εθνικής Φρουράς, την οργάνωση της συνολικής υποστήριξής της και την ανάθεση της στην 80η αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία επίθεσης της Ουκρανίας. Αυτή η ταξιαρχία από τις αερομεταφερόμενες δυνάμεις επίθεσης της Ουκρανίας εκπαιδεύεται από Αμερικανούς και Βρετανούς εκπαιδευτές σε εκπαιδευτικά προγράμματα του «προτύπου ΝΑΤΟ» στο Lviv από το 2016.

Σύμφωνα με τη διαταγή, ο Αναπληρωτής Διοικητής της Εθνικής Φρουράς αναλαμβάνει να οργανώσει τον συντονισμό μάχης της τακτικής ομάδας τάγματος της Εθνικής Φρουράς ως μέρος της 80ης χωριστής αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας επίθεσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας από τις 7 Φεβρουαρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022. Πέντε παράγραφοι της ενότητας 4 είναι αφιερωμένες στο θέμα της προσεκτικής επιλογής προσωπικού, της εξέτασης όλων των ψυχολογικών παραγόντων τους και της διασφάλισης των ισχυρών κινήτρων τους. Η Εθνική Φρουρά διατάσσεται να παρέχει «οπτική παρακολούθηση, πληροφοριακό και προπαγανδιστικό υλικό, σημαίες και τυπωμένα σήματα και σύμβολα ». Ο αναπληρωτής διοικητής της Εθνικής Φρουράς για το Προσωπικό διατάσσεται να οργανώσει “ένα αποτελεσματικό σύστημα πληροφόρησης, ηθικής και ψυχολογικής υποστήριξης για την ομάδα τάγματος-τακτικής της 4ης ταξιαρχίας επιχειρησιακού σκοπού, εσωτερικής επικοινωνίας των διοικητών με τους υφισταμένους”. Ταυτόχρονα, είναι σημαντικό να παρέχεται «εξήγηση στο προσωπικό για τις αποφάσεις της διοίκησης και τη σημασία της εκτέλεσης των μελλοντικών καθηκόντων». Η παράγραφος 12 της διαταγής απαγορεύει την αποστολή στην περιοχή συντονισμού μάχης και στον τόπο εκτέλεσης «ειδικών καθηκόντων μάχης» των εθνοφρουρών που έδειξαν «μη ικανοποιητικά» αποτελέσματα ψυχολογικών εξετάσεων σύμφωνα με το κριτήριο της «ετοιμότητας για κίνδυνο».

Όλα τα μέτρα του μαχητικού συντονισμού των εθνικιστών διατάσσονται να ολοκληρωθούν έως τις 28 Φεβρουαρίου, προκειμένου να διασφαλιστεί περαιτέρω η εκπλήρωση των μάχιμων καθηκόντων στο πλαίσιο της ουκρανικής «επιχείρησης κοινών δυνάμεων» στο Ντονμπάς. Το έγγραφο περιέχει τις πρωτότυπες υπογραφές των αξιωματούχων που είναι υπεύθυνοι για τα καθήκοντα της διοίκησης της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας. Οι δηλώσεις της ηγεσίας του καθεστώτος του Κιέβου, που επαναλήφθηκαν τον Φεβρουάριο από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, σχετικά με την υποτιθέμενη απουσία σχεδίων για την ένοπλη κατάληψη των Λαϊκής Δημοκρατίας των Λουγκάνσκ και Ντόνετσκ, ήταν ψευδείς, όσο και η επιθυμία τους να επιλύσουν όλα τα ζητήματα με δήθεν «με πολιτικά και διπλωματικά μέσα». Τα πρωτότυπα έγγραφα των μυστικών πληροφοριών της Εθνοφρουράς της Ουκρανίας αποδεικνύουν κατηγορηματικά το ψεύδος αυτών των δηλώσεων. Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση που διεξήχθη από τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις από τις 24 Φεβρουαρίου απέτρεψε μια μεγάλης κλίμακας επίθεση “σοκ” από ομάδες ανεξελεγκτων ουκρανικών στρατευμάτων στο Κίεβο, το Λούγκανσκ και το Ντόνετσκ τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους. Έτσι, μόνο ένα ερώτημα παραμένει ασαφές μέχρι στιγμής: πόσο βαθιά η ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους στο ΝΑΤΟ συμμετείχαν στον σχεδιασμό και την προετοιμασία της επιχείρησης εισβολής στο Donbass από τις ουκρανικές ειδικές δυνάμεις στις αρχές Μαρτίου;

όμως η Ρωσία κινήθηκε ”για τη Νίκη” ”Z” : “za pobedu”

dimpenews.com