Ομολογία Αν. ΥΠΕΞ των ΗΠΑ: ”υπάρχουν βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία!” Αφού τους κατακεραύνωσαν Κίνα-Ρωσία έσπασαν οι ΗΠΑ και παραδέχονται!Ζαχάροβα: oι δραστηριότητες ΗΠΑ σε βιολογικά εργαστήρια ειδικά σε μετασοβιετικές χώρες είναι εκτός ελέγχου.Η Δύση μας έχει περικυκλώσει με βιολογικά εργαστήρια-όπλα.Έχουμε αποδείξεις οι ΗΠΑ πραγματοποιούν βιολογικά προγράμματα στην Ουκρανία.

«Υπάρχουν εγκαταστάσεις βιολογικής έρευνας στην Ουκρανία και φοβόμαστε ότι η Ρωσία θα αναλάβει τον έλεγχό τους» δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Victoria Nuland σε ακρόαση στο Κογκρέσο. H Νούλαντ είπε: «Η Ουκρανία διαθέτει εγκαταστάσεις βιολογικής έρευνας, για τις οποίες στην πραγματικότητα ανησυχούμε τώρα ότι οι ρωσικές δυνάμεις επιδιώκουν να αποκτήσουν τον έλεγχο, επομένως συνεργαζόμαστε με τους Ουκρανούς για το πώς μπορούν να αποτρέψουν οποιοδήποτε από αυτό το ερευνητικό υλικό να πέσει στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων ».

Η δήλωση της ομολογία ακολουθεί την καταγγελία Βόμβα από Κίνα χθες που μέσω του εκπροσώπου τύπου του ΥΠΕΞ της ανέφερε: ”oι ΗΠΑ έχουν 336 βιολογικά εργαστήρια σε 30 χώρες υπό τον έλεγχό τους, και από αυτά τα 26 είναι στην Ουκρανία. Πρέπει να λογοδοτήσουν για βιολογικές στρατιωτικές δραστηριότητες τους». Τους καίει για το covid19.

Είχε προηγηθεί το Υπ. Άμυνας Ρωσίας με καταγγελία καταπέλτη :”έχουμε αποδείξεις. Σχεδιασμός στοιχείων βιολογικών όπλων σε ουκρανικά βιολογικά εργαστήρια. Βιολογικά πειράματα ΗΠΑ σ΄Ουκρανία. Κατέστρεψαν τέλος Φλεβάρη τα ίχνη επικίνδυνων παθογόνων πανώλης, άνθρακα, τουλαραιμίας, χολέρας κ.α που ανέπτυξαν σ’ ουκρανικά βιολογικά εργαστήρια.”

Συναφείς δηλώσεις είχε κάνει και ο ΥΠΕΞ Ρωσίας Λαβρόφ για πληροφορίες της Μόσχας ότι οι ΗΠΑ ανησυχούν για το ενδεχόμενο να χάσουν τον έλεγχο αυτού που περιέγραψε ως εργαστήρια χημικών και βιολογικών δοκιμών στην Ουκρανία

Αναδύεται μια γενική εικόνα για τους λόγους που ώθησαν τη ρωσική ηγεσία να ξεκινήσει μια στρατιωτική ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία:

  1. Διαθεσιμότητα πληροφοριών σχετικά με σοβαρή πρόοδο στη δημιουργία πυρηνικών όπλων. Η Ουκρανία είχε τέτοια σχέδια και τα είχαν εκφράσει επανειλημμένα η πολιτική τάξη και οι ειδικοί της.
  2. Το έργο των αμερικανικών βιολογικών εργαστηρίων στα οποία πραγματοποιήθηκαν στρατιωτικές εξελίξεις, δηλαδή εργασίες για βιολογικά όπλα.
  3. Η πραγματική απειλή επίθεσης στις δημοκρατίες του Donbass με μεγάλο αριθμό απωλειών αμάχων.
    Αυτοί είναι οι λόγοι μεταξύ άλλων που ανάγκασαν τη Ρωσία να επισπεύσει για να τ΄αποτρέψει όλα αυτά.
  4. Ζαχάροβα: oι δραστηριότητες ΗΠΑ σε βιολογικά εργαστήρια ειδικά σε μετασοβιετικές χώρες είναι εκτός ελέγχου. Απαιτούμε διεθνή έλεγχο.Οι ΗΠΑ συστηματικά μπλοκάρουν διεθνή συνεννόηση για βιολογικά όπλα.Εμποδίζουν κάθε είδους έλεγχο σε αυτά τα εργαστήρια που κατ’ ουσίαν είναι βιολογικό όπλο. Η Δύση μας έχει περικυκλώσει με τέτοια εργαστήρια από Γεωργία, Ουκρανία και πραγματοποιεί πειράματα και δοκιμές που δεν γνωρίζουμε και παραβιάζοντας τις Διεθνείς Συνθήκες. Είναι απειλή για όλη την ανθρωπότητα. Οι ΗΠΑ πραγματοποιούν βιολογικά προγράμματα στην Ουκρανία.

Ισχυρίζεται ότι η Ρωσία έχει δει έγγραφα που υποστηρίζουν ότι οι ΗΠΑ διαθέτουν συστατικά βιολογικών όπλων κοντά στα σύνορα Ουκρανίας-Ρωσίας.

Υπ. Άμυνας Ρωσίας αναφορικά με το στρατιωτικό βιολογικό πρόγραμμα του Πενταγώνου στο μετασοβιετικό χώρο. Μεταξύ αυτών υπάρχουν 30 εργαστήρια επιστημονικών ερευνών και βιολογικών δραστηριοτήτων στο έδαφος της Ουκρανίας. O φορέας χρηματοδότησης των εργασιών είναι ο Οργανισμός Μείωσης Αμυντικών Απειλών-Defence Threat Reduction Agency του Υπ.Άμυνας ΗΠΑ. Η εργασία εκτελείται από ένα Τμήμα του Black and Veach. To έργο ανατίθεται σε 3 κατευθύνσεις:

-επιτήρηση του βιολογικού περιβάλλοντος γύρω από τις στρατιωτικές τοποθεσίες του ΝΑΤΟ.

-επαναπατρισμοί διαφόρων στελεχών επικίνδυνων παθογόνων των ΗΠΑ.

-αναζήτηση εν δυνάμει πρακτόρων βιολογικών όπλων εξειδικευμένων σε αυτή την περιοχή και που έχουν εστίες και που μπορούν να περάσουν στο λαό. …

Στο πλαίσιο της προφύλαξης για τη λοίμωξη του κορωνοιού χιλιάδες δείγματα DNA που ανήκαν στο σλάβικο έθνος στάλθηκαν από Ουκρανία στο US Walter Reid National Military Medical Center.Εντοπίσαμε τη δραστηριότητα υτών των βιολογικών εργαστηρίων από το 2014 και σημειωτέον το λεγόμενο αμερικάνικο πρόγραμμα του ”υγειονομικού συστήματος της Ουκρανίας” και είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση ασθενειών υψηλά επικίνδυνων λοιμώξεων και οικονομικά αποσταθεροποιητικών.”

Σημειωτέον ότι στην Ουκρανία έχει σημειωθεί τεράστια αύξηση σε πολλές ασθένειες όπως η ερυθρά, η διφθερίτιδα, η φυματίωση! Ακόμη και ο ΠΟΥ αναγνωρίζει ότι η Ουκρανία έχει μεγάλη πιθανότητα επιδημίας πολιομυελίτιδας!

dimpenews.com