Υπ. Άμυνας Ρωσίας: 30 βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία. Χρηματοδοτούνται από Υπ. Άμυνας ΗΠΑ. Με πρόσχημα τον covid19 χιλιάδες δείγματα DNA που ανήκαν στο σλάβικο έθνος στάλθηκαν από Ουκρανία στο US Walter Reed National Military Medical Center ! Aύξηση λοιμώξεων στην Ουκρανία από το βιολογικό πρόγραμμα των ΗΠΑ. ΒΙΝΤΕΟ

Υπ. Άμυνας Ρωσίας αναφορικά με το στρατιωτικό βιολογικό πρόγραμμα του Πενταγώνου στο μετασοβιετικό χώρο:” Μεταξύ αυτών υπάρχουν 30 εργαστήρια επιστημονικών ερευνών και βιολογικών δραστηριοτήτων στο έδαφος της Ουκρανίας. O φορέας χρηματοδότησης των εργασιών είναι ο Οργανισμός Μείωσης Αμυντικών Απειλών-Defence Threat Reduction Agency του Υπ.Άμυνας ΗΠΑ. Η εργασία εκτελείται από ένα Τμήμα του Black and Veach. To έργο ανατίθεται σε 3 κατευθύνσεις:

-επιτήρηση του βιολογικού περιβάλλοντος γύρω από τις στρατιωτικές τοποθεσίες του ΝΑΤΟ.

-επαναπατρισμοί διαφόρων στελεχών επικίνδυνων παθογόνων των ΗΠΑ.

-αναζήτηση εν δυνάμει πρακτόρων (στελεχών) βιολογικών όπλων εξειδικευμένων σε αυτή την περιοχή και που έχουν εστίες και που μπορούν να περάσουν στο λαό. …

Στο πλαίσιο της προφύλαξης για τη λοίμωξη του κορωνοιού χιλιάδες δείγματα DNA που ανήκαν στο σλάβικο έθνος στάλθηκαν από Ουκρανία στο US Walter Reid National Military Medical Center -το Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed.Εντοπίσαμε τη δραστηριότητα αυτών των βιολογικών εργαστηρίων από το 2014 και σημειωτέον το λεγόμενο αμερικάνικο πρόγραμμα του ”υγειονομικού συστήματος της Ουκρανίας” είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση ασθενειών υψηλά επικίνδυνων λοιμώξεων και οικονομικά αποσταθεροποιητικών.”

Σημειωτέον ότι στην Ουκρανία έχει σημειωθεί τεράστια αύξηση σε πολλές ασθένειες όπως η ερυθρά, η διφθερίτιδα, η φυματίωση! Ακόμη και ο ΠΟΥ αναγνωρίζει ότι η Ουκρανία έχει μεγάλη πιθανότητα επιδημίας πολιομυελίτιδας!

Οι ΗΠΑ «κάλυψαν» την Ουκρανία με ένα δίκτυο βιοεργαστηρίων που συνδέονται με το Πεντάγωνο, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας

Οι ουκρανικές αρχές καταστρέφουν επειγόντως παθογόνα που μελετήθηκαν στα εργαστήριά τους που συνδέονται με το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, ισχυρίστηκε ο ρωσικός στρατός τη Δευτέρα, προσθέτοντας ότι τέτοιες δραστηριότητες υποδηλώνουν τους στρατιωτικούς σκοπούς αυτών των μελετών.

Στην Ουκρανία έχουν δημιουργηθεί 30 βιολογικά εργαστήρια που συνεργάζονται ενεργά με τον αμερικανικό στρατό, δήλωσε ο διοικητής της ρωσικής δύναμης ραδιολογικής, χημικής και βιολογικής άμυνας, αντιστράτηγος Igor Kirillov, σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα.

Ο κατάλογος των συνεργατών αυτών των εργαστηρίων περιλαμβάνει την Υπηρεσία Μείωσης Αμυντικών Απειλών (DTRA) του Πενταγώνου και το Ινστιτούτο Έρευνας Στρατού Walter Reed (WRAIR) – τη μεγαλύτερη βιοϊατρική ερευνητική εγκατάσταση που διαχειρίζεται ο αμερικανικός στρατός. πρόσθεσε ο στρατηγός.

Πολλά από αυτά τα εργαστήρια δραστηριοποιούνται από το πραξικόπημα του 2014 στην Ουκρανία και η εμφάνισή τους στη χώρα συνέπεσε με την αύξηση των μολυσματικών ασθενειών στην περιοχή, όπως η γερμανική ιλαρά, η διφθερίτιδα και η φυματίωση, δήλωσε ο ρωσικός στρατός.

Αφού οι ρωσικές δυνάμεις ξεκίνησαν στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου, αυτά τα εργαστήρια άρχισαν βιαστικά να καταστρέφουν τα υλικά στα οποία εργάζονταν, συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικά παθογόνων βακτηριακών και ιικών παραγόντων, είπε ο Kirillov, προσθέτοντας ότι η Μόσχα έχει λάβει έγγραφα σχετικά με αυτή τη διαδικασία .

Η ανάλυση των εγγράφων δείχνει ότι τα εργαστήρια εργάζονταν με επικίνδυνες λοιμώξεις όπως ο άνθρακας και η πανώλη. «Η ποικιλία και η υπερβολική ποσότητα των βιολογικών παραγόντων υποδηλώνουν ότι η εργασία που έγινε σε αυτά τα εργαστήρια ήταν μέρος ορισμένων στρατιωτικών βιολογικών προγραμμάτων», είπε ο στρατηγός, προσθέτοντας ότι μόνο ένα τέτοιο εργαστήριο στην πόλη Λβοφ της δυτικής Ουκρανίας είχε καταστρέψει τόσα ως 320 δοχεία με παθογόνα που προκαλούν μεταξύ άλλων πανώλη, ελώδη πυρετό και πυρετό της Μάλτας.

«Εάν αυτές οι συλλογές πέσουν στα χέρια των Ρώσων ειδικών, είναι πολύ πιθανό να αποδείξουν ότι η Ουκρανία και οι ΗΠΑ έχουν παραβιάσει τη Σύμβαση για τα Βιολογικά Όπλα», είπε ο Kirillov, προσθέτοντας ότι «αυτός είναι ο μόνος λόγος που μπορεί να εξηγήσει τη βιαστική καταστροφή» αυτών των υλικών.

Ο στρατηγός εξέφρασε επίσης τις ανησυχίες του ότι όλα τα βιολογικά υλικά που απαιτούνται για τη συνέχιση του υποτιθέμενου στρατιωτικού βιολογικού προγράμματος είχαν ήδη μεταφερθεί στις ΗΠΑ.

Το Κίεβο έχει αρνηθεί την ανάπτυξη βιοόπλων και η Ουάσιγκτον δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής τις ρωσικές στρατιωτικές δηλώσεις.

dimpenews.com