ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΓΓΡΑΦΑ Βόμβα από Υπ. Άμυνας Ρωσίας: έγγραφα δείχνουν ότι στα βιολογικά εργαστήρια που συντηρούσαν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία αναπτύχθηκε ο covid19-πειράματα με δείγματα κορωνοϊού νυχτερίδων και H5N1!!!Τώρα ο εχθρός είναι ορατός….;

Οι ρωσικές αρχές δια του εκπροσώπου του Υπουργείου Άμυνας ισχυρίζονται ότι βρήκαν στοιχεία ότι στην Ουκρανία αναπτύχθηκε ο ιός Corona σε ένα εργαστήριο. Βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία χρηματοδοτούμενα από το Πεντάγωνο διεξήγαγαν πειράματα για τον ιό Corona ‼️ Είναι η πρώτη ένδειξη επί ευρωπαϊκού εδάφους ότι αναπτύχθηκε το βιολογικό όπλο του covid19. Aυτός είναι ουσιαστικά και ο πρώτος λόγος του ρώσικου αιφνιδιασμού. Τα κρατικά μέσα της Κίνας μεταδίδουν επίσης την καταγγελία.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας κατηγόρησε την Πέμπτη τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι χρηματοδοτούν ένα πρόγραμμα βιολογικών όπλων στην Ουκρανία, λέγοντας ότι βρήκαν στοιχεία για αυτό το σκοπό σε ουκρανικά εργαστήρια.

«Ο στόχος αυτής της βιολογικής έρευνας που χρηματοδοτήθηκε από το Πεντάγωνο στην Ουκρανία ήταν να δημιουργηθεί ένας μηχανισμός για την κρυφή εξάπλωση θανατηφόρων παθογόνων παραγόντων», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Ιγκόρ Κονασένκοφ στην πρωινή του ενημέρωση για τη σύγκρουση στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Μόσχα έχει ανακτήσει «έγγραφα που υποβλήθηκαν από υπαλλήλους ουκρανικών εργαστηρίων», που παραπέμπουν στη «μεταφορά ανθρώπινων βιοϋλικών που ελήφθησαν στην Ουκρανία σε ξένες χώρες Αυστραλία και τη Γερμανία κατόπιν αιτήματος Αμερικανών εκπροσώπων».

Ο κ. Konachenkov ανέφερε επίσης ένα «αμερικανικό σχέδιο για τη μεταφορά παθογόνων παραγόντων από αποδημητικά άγρια ​​πτηνά μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας και άλλων γειτονικών χωρών».

Διαβεβαίωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες σχεδιάζουν «να διεξαγάγουν εργασίες για παθογόνα πτηνών, νυχτερίδων και ερπετών στην Ουκρανία το 2022», καθώς και για «την πιθανότητα εξάπλωσης της αφρικανικής πανώλης των χοίρων και του άνθρακα».

«Στα εγκατεστημένα και χρηματοδοτούμενα από ΗΠΑ εργαστήρια στην Ουκρανία, έγγραφα δείχνουν ότι πραγματοποιήθηκαν πειράματα με δείγματα κορωνοϊού νυχτερίδων», είπε ο Ρώσος εκπρόσωπος.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, με βάση τα εργαστήρια του Χάρκοβο, του Κιέβου και της Οδησσού, ανέπτυξαν το έργο UP-4. Σκοπός του ήταν να μελετήσει την πιθανότητα εξάπλωσης ιδιαίτερα επικίνδυνων λοιμώξεων μέσω αποδημητικών πτηνών, συμπεριλαμβανομένης της υψηλής παθογονικότητας γρίπης H5N1, της οποίας η θνησιμότητα για τον άνθρωπο φτάνει το 50%, καθώς και της νόσου του Newcastle.
Αναπτύχθηκε επίσης το έργο R-781, όπου οι νυχτερίδες θεωρούνται φορείς δυνητικών παραγόντων βιολογικών όπλων.
Ένα από τα καθήκοντα των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους είναι η δημιουργία βιοπαραγόντων ικανών να επηρεάζουν επιλεκτικά διάφορες εθνοτικές ομάδες του πληθυσμού.


Οι Αμερικανοί έχουν ήδη καταφέρει να εκκενώσουν το μεγαλύτερο μέρος της τεκμηρίωσης βιοερευνητικής έρευνας από τα εργαστήρια στο Κίεβο, το Χάρκοβο και την Οδησσό.
Είναι πιθανό μέρος της συλλογής αμερικανικού βιοερευνητικού υλικού να μεταφερθεί από την Ουκρανία στην Πολωνία. Η Ρωσία για τα βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ — «Το Πεντάγωνο ενδιαφέρεται επίσης για εντόμους φορείς επικίνδυνων λοιμώξεων, η ανάλυση των εγγράφων επιβεβαιώνει τη μεταφορά περισσότερων από 140 κοντέινερ με εξωπαράσιτα νυχτερίδων – ψύλλων και …- από το βιολογικό εργαστήριο στο Χάρκοβο στο εξωτερικό».

Ήθελαν να διαδώσουν θανατηφόρες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της αφρικανικής πανώλης των χοίρων και του άνθρακα, με τη βοήθεια άγριων αποδημητικών πτηνών, νυχτερίδων και ερπετών. Επίσης, στο έδαφος της Ουκρανίας, πραγματοποιήθηκαν πειράματα με δείγματα κορωνοϊού νυχτερίδων σε εργαστήρια υποστηριζόμενα των ΗΠΑ.

“…Ρώσοι ειδικοί των Στρατευμάτων Ακτινοχημικής και Βακτηριολογικής Προστασίας έχουν μελετήσει έγγραφα σχετικά με τη μεταφορά ανθρώπινων βιοϋλικών που έχουν ληφθεί στην Ουκρανία σε ξένες χώρες κατόπιν εντολής εκπροσώπων των ΗΠΑ. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την υλοποίηση ενός έργου από τις Ηνωμένες Πολιτείες στο έδαφος της Ουκρανίας για τη μελέτη της μεταφοράς παθογόνων από άγρια ​​πτηνά που μεταναστεύουν μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας και άλλων γειτονικών χωρών έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, οι Αμερικανοί σχεδίαζαν να οργανώσουν εργασίες-πειράματα για παθογόνα πτηνών, νυχτερίδων και ερπετών στην Ουκρανία το 2022. Και περαιτέρω μελέτη της δυνατότητας μεταφοράς αφρικανικής πανώλης των χοίρων και άνθρακα από αυτά. Σύμφωνα με τα έγγραφα, πειράματα με δείγματα κορωνοϊού νυχτερίδας πραγματοποιήθηκαν σε βιολογικά εργαστήρια που δημιουργήθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν στην Ουκρανία. Ο σκοπός αυτών και άλλων βιολογικών ερευνών που χρηματοδοτήθηκαν από το Πεντάγωνο στην Ουκρανία ήταν η δημιουργία μηχανισμού για την κρυφή εξάπλωση των πιο θανατηφόρων παθογόνων παραγόντων…»

Τώρα ο εχθρός είναι ορατός….

EΓΓΡΑΦΑ

Το στρατιωτικό τμήμα παρουσιάζει πληροφορίες για:

Μεταφορά βιοϋλικών από εργαστήρια της Ουκρανίας στην Αυστραλία και τη Γερμανία.

Έργο για τη μελέτη των νυχτερίδων.

Έργο για τη μελέτη των αποδημητικών πτηνών UP-4 και πρωτόκολλο για τη σύλληψη πτηνών από την Ουκρανία στη Ρωσία.

Πράξεις καταστροφής αποδεικτικών στοιχείων σε βιοεργαστήρια..

Το αγγλόφωνο κινέζικο μέσο (Εθνική αγγλόφωνη εφημερίδα της Κίνας, υπό την εφημερίδα People’s Daily) μεταδίδει: Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι τα βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία που χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ διεξάγουν πειράματα με δείγματα κορονοϊού νυχτερίδων. Ο σκοπός της βιολογικής έρευνας που χρηματοδοτήθηκε από το Πεντάγωνο στην Ουκρανία ήταν να βρεθούν τρόποι για να διαδοθούν κρυφά θανατηφόρα παθογόνα, ανέφερε το Sputnik.

Το Πεντάγωνο ενδιαφέρεται επίσης για φορείς εντόμων που μπορούν να μεταδώσουν επικίνδυνες μολυσματικές ασθένειες. Η ανάλυση των ληφθέντων υλικών επιβεβαιώνει το γεγονός ότι περισσότερα από 140 κοντέινερ με εξωπαράσιτα νυχτερίδων – ψύλλους και … – μεταφέρθηκαν από το βιολογικό εργαστήριο στο Χάρκοβο στο εξωτερικό.

Η έρευνα διεξάγεται κοντά στα σύνορα Ρωσίας-Ουκρανίας – τα γεωργιανά βιοεργαστήρια που ελέγχονται από το Πεντάγωνο, σε συνεργασία με το Πολυτεχνικό Ινστιτούτο της Βιρτζίνια και το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, συμμετέχουν στο έργο, σημείωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Η Αυστραλία και η Γερμανία συμμετείχαν στα πειράματα. Η τελευταία χρηματοδότησε το έργο No. 68727 EN για τη μελέτη των παθογόνων παραγόντων του αιμορραγικού πυρετού Κριμαίας-Κονγκό και των ιών hanta.

Το Ινστιτούτο Τροπικής Ιατρικής του Αμβούργου που πήρε το όνομά του από τον Bernhard Nocht έλαβε 1.000 δείγματα ορού αίματος από πολίτες από διάφορες περιοχές της Ουκρανίας που ανήκουν αποκλειστικά στη σλαβική εθνοτική ομάδα, είπε ο Igor Kirillov.

«Με μεγάλο βαθμό πιθανότητας, μπορούμε να πούμε ότι ένας από τους σκοπούς των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους είναι η δημιουργία βιοπαραγόντων ικανών να επηρεάζουν επιλεκτικά διάφορες εθνοτικές ομάδες του πληθυσμού», είπε.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον ίδιο, βρέθηκαν στοιχεία για τη συνέχιση των βιολογικών έργων UP-2, UP-9, UP-10, με στόχο τη μελέτη των παθογόνων παραγόντων του άνθρακα και της αφρικανικής πανώλης των χοίρων.

Σύμφωνα με τον Igor Kirillov, οι Αμερικανοί έχουν ήδη καταφέρει να εκκενώσουν το μεγαλύτερο μέρος της τεκμηρίωσης, τα βιοϋλικά και τον εξοπλισμό από τα εργαστήρια στο Κίεβο, το Χάρκοβο και την Οδησσό στο Ερευνητικό Ινστιτούτο Επιδημιολογίας και Υγιεινής Lviv, καθώς και στο Προξενείο των ΗΠΑ στο Lviv.

Στο πλαίσιο του έργου UP-4, μελετήθηκε η πιθανότητα εξάπλωσης ιδιαίτερα επικίνδυνων λοιμώξεων μέσω αποδημητικών πτηνών, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Newcastle και της υψηλής παθογονικότητας γρίπης H5N1 είπε ο Igor Kirillov.

Η Ουκρανία έχει μια μοναδική γεωγραφική θέση όπου διασταυρώνονται οι διηπειρωτικές διαδρομές μετανάστευσης πουλιών.

Το έργο UP-4 μελέτησε 145 είδη. Τουλάχιστον δύο είδη αποδημητικών πτηνών έχουν εντοπιστεί, οι διαδρομές των οποίων διέρχονται κυρίως από το έδαφος της Ρωσίας, σημείωσε το ρωσικό στρατιωτικό τμήμα.

Η υψηλής παθογονικότητας γρίπη των πτηνών θεωρείται μια μάλλον επικίνδυνη επιλογή, δήλωσε ο Mikhail Bolkov, ανώτερος ερευνητής στο Τμήμα Ανοσοχημείας του Ομοσπονδιακού Πανεπιστημίου Ural.

Ο Igor Kirillov τόνισε ότι το έργο R-781 παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπου οι νυχτερίδες θεωρούνται φορείς δυνητικών παραγόντων βιολογικών όπλων. Ειδικότερα, μελετήθηκε η πιθανότητα μετάδοσης πανώλης, λεπτοσπείρωσης, βρουκέλλωσης, καθώς και κορωνοϊών και φιλοϊών στον άνθρωπο.

Οι δυτικοί θα βιαστούν να πουν μέσω των μηχανισμών διάδοσης ψευδών ειδήσεων ότι είναι προπαγάνδα ενώ το λογικό θα ήταν να γίνει διεθνή έρευνα και να ζητηθεί στη Ρωσία να καταθέσει όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία που έχει στη διάθεσή της και να την αντικρούσουν εκεί……

Βιολογικό Τσέρνομπιλ το Κίεβο! Κόλαφος από τον Π.Ο.Υ σε Ουκρανία για τα βιολογικά εργαστήρια! Συστάσεις για καταστροφή ιδιαίτερα επικίνδυνων παθογόνων γι αποφυγή πιθανής διαρροής.

dimpenews.com