Υπόθεση Παύλου Χαλεπίου στην Ουκρανία!. Αταυτοποίητοι ένοπλοι απήγαγαν τον ηγούμενο και μοναχό από τη Μονή Αγ. Τριάδας Dukon στην Ivano-Frankivsk στη Δ Ουκρανία που ελέγχουν οι Ουκρανοναζί Σταυροφόροι !

ο απαχθείς ηγούμενος

Υπόθεση Παύλου Χαλεπίου στην Ουκρανία.. Μαρτύρια. Οι τρομοκράτες της Δύσης επαναλαμβάνουν τη δοκιμασμένη τακτική. H Κανονική Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία του Πατριαρχείου Μόσχας -UOC ανακοίνωσε την απαγωγή του ηγουμένου της μονής Dukon στα Καρπάθια όρη στη Δυτική Ουκρανία που ελέγχουν οι εθνικιστές και οι Ουνίτες ή φιλο-ουνίτες δυτικόφιλοι ..
Ο Αρχιμανδρίτης Τίτος απάχθηκε μαζί με τον δόκιμο μοναχό Τρόφιμο από αταυτοποίητους ενόπλους στην περιοχή Ivano-Frankivsk που ελέγχουν οι Ουκρανοναζί Σταυροφόροι και το ΝΑΤΟ.

Στις 8 Μαρτίου 2022, άγνωστοι ένοπλοι απήγαγαν τον ηγούμενο της Μονής Αγίας Τριάδας Dukon της Επαρχίας Ivano-Frankivsk της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας κοντά στο χωριό Proboynovka, στην περιοχή Verkhovyna. Απήχθησαν ο ηγούμενος- Αρχιμανδρίτης Tίτος (Drachuk), μαζί με τον δόκιμο μοναχό Τρόφιμο. αναφέρει η επισκοπή Chernivtsi-Bukovina του UOC στο κανάλι της στο telegram.

η μονή ασκητήριο

Το μοναστήρι βρίσκεται στα Καρπάθια σε υψόμετρο 1534 μέτρων. «Ο ηγούμενος του μοναστηριού, ο πατέρας Τίτος και ο αρχάριος Τρόφιμος απήχθησαν. Έκτοτε δεν έχουν έρθει σε επαφή», αναφέρει η Μητρόπολη.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ο ηγούμενος και ο δόκιμος οδηγήθηκαν βίαια στη Βερχόβινα, όπου ανακρίθηκαν. Τίποτα περαιτέρω δεν είναι γνωστό για την τύχη τους.

Η Μητρόπολη ζητά, εάν κάποιος έχει πληροφορίες για το πού βρίσκεται ο Αρχιμανδρίτης Τίτος και ο δόκιμος Τρόφιμος, να τις αναφέρει στη μητρόπολη Ivano-Frankivsk του UOC στο τηλέφωνο (095) 436-93-45..

Η Verkhovyna είναι ένας οικισμός που βρίσκεται στην περιφέρεια ivano-frankivsk στη δυτική Ουκρανία. Το Verkhovyna λειτουργεί ως το διοικητικό κέντρο του Verkhovyna Raion..

Δεν χόρτασαν αίμα οι Λύκοι 13.000 νεκροί στον 8ετή πόλεμο κατά του ρωσογενούς στοιχείου πολλοί κληρικοί νεκροί εκατοντάδες εκκλησίες και μονές καταστράφηκαν βανδαλίστηκαν πυρπολήθηκαν βομβαρδίστηκαν υπάχθηκαν βιαίως στους σχισματικούς αλλά δεν συγκινήθηκαν οι Σταυροφόροι..

Aσκητές στα Καρπάθια στα 1500 μ υψόμετρο που την μοίρα τους θέλουν να καθορίσουν με απεριόριστο θράσος οι γραφειοκράτες γιάπηδες του εκκλησιαστικού στρατιωτικοποιημένου και ναζιστικοποιημένου κατεστημένου που κάνανε την Εκκλησία Αμερικάνικη Βάση!!

Μακριά από τον πολιτισμό, σε υψόμετρο 1.500 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, στο oροπέδιο Mala Dukonya, χτίστηκε το Μοναστήρι της Αγίας Τριάδας Dukonτο 2002. Και μέχρι τότε υπήρχε ένα παλιό ξύλινο σπίτι. Ο Αρχιερ. Μιχαήλ το αγόρασε, νοίκιασε 2 στρέμματα γης δίπλα στο σπίτι και δώρισε τα πάντα στο μοναστήρι. […]

Χτίστηκε το 2002. Και μέχρι τότε υπήρχε ένα παλιό ξύλινο σπίτι. Ο Αρχιερέας Μιχαήλ το αγόρασε, νοίκιασε 2 στρέμματα γης δίπλα στο σπίτι και δώρισε τα πάντα στο μοναστήρι. Μετά τον καθαγιασμό, το παλιό κτίριο κατεδαφίστηκε και σε τέσσερα χρόνια χτίστηκε ο ναός της Αγίας Τριάδας, τέσσερα κελιά, μια τραπεζαρία, ένα μαγειρείο και μια αποθήκη.

Πρωτεργάτης της ανέγερσης της μονής ήταν ο π. Εμμανουήλ. Εδώ πέθανε και τάφηκε. Αυτό είναι ένα λειτουργικό μοναστήρι μιας μικρής συνοδείας.. Κοντά στο μοναστήρι υπάρχει μια τεράστια καμπάνα.

Δεν είναι πόλεμος Ουκρανίας Ρωσίας είναι πόλεμος ΝΑΤΟ Ρωσίας, οι Σταυροφόροι θέλουν να κουρσέψουν την νυν Υπερδύναμη της Ορθοδοξίας.

dimpenews.com