Καταστράφηκε ουκρανικό πεδίο πειραμάτων Ειδικών Δυνάμεων και Τάγματος Αζόφ στη Μαριούπολη. Ήταν βάση drones που έδωσαν Τουρκία, Αγγλία και επιδίδονταν στη ρίψη IED γεμάτα με επιβλαβή στοιχεία!!

Απέραντο εργαστήριο πειραμάτων η Ουκρανία! Καταστράφηκε ουκρανικό πεδίο πειραμάτων ειδικών δυνάμεων και του Τάγματος Αζόφ πλησίον της Μαριούπολης.

Φωτογραφία από τη βάση των ειδικών δυνάμεων «Bears-Aρκούδες», που καταστράφηκε και καταλήφθηκε από ρώσικες δυνάμεις και DPR κοντά στη Μαριούπολη. Αυτά τα στοιχεία ειδικεύονταν στην εργασία με UAV και στην ρίψη IED γεμάτα με επιβλαβή στοιχεία από αυτά. Η ομάδα συνεργάστηκε στενά με τους μαχητές του Αζόφ. Άλλα χορηγήθηκαν από τους Άγγλους, άλλα από τους Τούρκους. Κατά μία έννοια, ο αντίπαλός μας διεξάγει τώρα ένα μοναδικό πείραμα στην Ουκρανία στον τομέα της χρήσης της τρομοκρατίας ως όπλου μαζικής καταστροφής.

Οι αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί (IEDs ή IEDs) είναι «μια συσκευή που τοποθετείται ή κατασκευάζεται με αυτοσχέδιο τρόπο που περιέχει καταστροφικές, θανατηφόρες, επιβλαβείς, πυροτεχνικές ή εμπρηστικές χημικές ουσίες. Χρησιμοποιείται για την καταστροφή, την ανικανότητα, την παρενόχληση ή την εκτροπή της προσοχής. Μπορεί να περιλαμβάνει εμπορικά ή στρατιωτικά εκρηκτικά, αυτοσχέδια εκρηκτικά ή στρατιωτικά εξαρτήματα ή στοιχεία στρατιωτικών εξαρτημάτων» απόσπασμα από το δόγμα της χερσαίας αντιστάθμισης IED αναφέρει η σελίδα του Υπ. Άμυνας Γαλλίας σχετικά με τα IED.

dimpenews.com