Μια Αμερικανοεβραία έγινε υπουργός Υγείας της Ουκρανίας, ακτινολόγος-ραδιολόγος.Η εμπλοκή της με τα βιολογικά εργαστήρια-πειράματα!

Μια Αμερικανοεβραία, που έγινε υπουργός Υγείας της Ουκρανίας, ακτινολόγος-ραδιολόγος η ίδια, διηύθυνε τα βιολογικά πειράματα….
Τα Βιολογικά Εργαστήρια στην Ουκρανία έχουν χρηματοδοτηθεί από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ για εκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων. Στην Ουκρανία, αυτά τα βιολογικά εργαστήρια υπάγονταν στο Υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας. Το 2013 η κυβέρνηση Ομπάμα έστειλε την Ulyana Suprun, μια Αμερικανίδα ακτινολόγο, στο Κίεβο για να ηγηθεί του υπουργείου Υγείας της χώρας. Η Suprun είχε επίσης πάει στο Κίεβο με τον σύζυγό της για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις Maiden Square του 2013…
Ο πατέρας της Ulyana Suprun είναι ο George Harry Yurkiv, αντιπρόεδρος της North American Controls Inc, μιας εταιρείας που ειδικεύεται στην ανάπτυξη συστημάτων ελέγχου για την αμυντική βιομηχανία, ιδιαίτερα για την ανάπτυξη βιολογικών προϊόντων.

Ειδικά μετά το Μαϊντάν, η Υπουργός Υγείας έγινε η Ulyana Suprun, πολίτης των ΗΠΑ, η οποία έδωσε το πράσινο φως στον τομέα της στρατιωτικής βιολογικής συνεργασίας με τους Αμερικανούς. Στην έρευνά μου, υπήρχε ένα έγγραφο όπου ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Μείωσης Απειλών του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ ευχαριστεί ευθέως την Ulyana Suprun, δηλώνοντας ότι χωρίς την υποστήριξή της δεν θα μπορούσαν να κατορθώσουν τέτοια επιτυχία στην ανάπτυξη της στρατιωτικής βιολογικής συνεργασίας στην Ουκρανία. », είπε ο τ. αξιωματικός της Ασφάλειας Ουκρανίας SBU o Prozorov.

Βιολογικά πράσινα προϊόντα .. αλλά όπλα..

dimpenews.com