Ο Καντίροφ πήγε στην Ουκρανία για να ηγηθεί προσωπικά της μάχης του Κιέβου. Δήλωσε: πρώτος στόχος μας να πάρουμε το Κίεβο!!! ΒΙΝΤΕΟ URA URA URA!

Ο Καντίροφ πήγε στην Ουκρανία για να ηγηθεί προσωπικά της μάχης του Κιέβου. Δήλωσε: πρώτος στόχος μας να πάρουμε το Κίεβο!!!
Κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον στρατό, ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, έθεσε τον πρώτιστο στόχο, καθήκον της όλης επιχείρησης στους μαχητές.

Φτάνοντας στην Ουκρανία, ο Ramzan Akhmatovich θα ηγηθεί προσωπικά της επιχείρησης.

«Το κύριο καθήκον μας είναι να πάρουμε το Κίεβο», είπε.

Ο Ραμζάν Καντίροφ προειδοποίησε προσωπικά το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων που συμμετέχουν στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.

Νωρίτερα, ένα χτύπημα υψηλής ακρίβειας από τις Ένοπλες Δυνάμεις της RF εξουδετέρωσε ξένους μισθοφόρους κοντά στο Lvov.Τουλάχιστον 35 νεκροί και 134 τραυματίες σε επίθεση με πυραύλους στο στρατιωτικό εκπαιδευτικό κέντρο Lviv – Περιφερειάρχης Lviv.

“Στη συνέχεια ενός χτυπήματος υψηλής ακρίβειας στην Ουκρανία ως και 180 ξένοι μισθοφόροι και μεγάλος αριθμός ξένων όπλων καταστράφηκαν. Η εξουδετέρωση των μισθοφόρων που έφθασαν στο ουκρανικό έδαφος θα συνεχιστεί”,δήλωσε το Υπ. Άμυνας Ρωσίας.

Φαίνεται οι ξένοι μισθοφόροι είχαν πάει για μετεκπαίδευση.. καλύτερη η εξ αποστάσεως.

dimpenews.com