Ο serial killer που είναι η Δύση είπε δια του Μπάιντεν ” εγκληματία πολέμου” τον Πούτιν. Την ίδια ρητορική χρησιμοποίησαν για να διαλύσουν μια σειρά από χώρες. Μια του κλέφτη, 2 του κλέφτη, 3 και η κακή του μέρα!! Τι απαντά το Κρεμλίνο!

Ο serial killer που είναι η Δύση είπε δια του Μπάιντεν ” εγκληματία πολέμου”τον Πούτιν. Την ίδια ρητορική χρησιμοποίησαν για να διαλύσουν μια σειρά από χώρες. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα!!

Απάντηση του Κρεμλίνου στη δήλωση Μπάιντεν ότι ο Πούτιν είναι εγκληματίας πολέμου: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι μια σοφή και καλλιεργημένη διεθνής προσωπικότητα, επομένως δεν απαντά στις ανεπίτρεπτες δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για αυτόν. Νωρίτερα το ίδιο το Κρεμλίνο δήλωσε επίσης πως τα σχόλια του Μπάιντεν για τον Πούτιν είναι «απαράδεκτα και ασυγχώρητα»!

H Δύση χρησιμοποίησε την ίδια ρητορική για να καταστρέψει και λεηλατήσει Γιουγκοσλαβία-Σερβία, Ιράκ, Συρία, Λιβύη κ.α Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους κατηγόρησαν Μιλόσεβιτς ( δολοφονήθηκε), Σαντάμ Χουσείν ( δολοφονήθηκε), Καντάφι ( δολοφονήθηκε), Άσσαντ ( η πρώτη ήττα Δύσης) ως εγκληματίες πολέμου τώρα έφτασαν στο σημείο να λένε δικτάτορα και εγκληματία πολέμου τον πρόεδρο μιας υπερδύναμης της Ρωσίας. Ο serial killer που είναι η Δύση έκανε το μοιραίο λάθος. Συνεχίζοντας το σερί επιθέσεων κατά λαών και πολιτικών αποθρασύνθηκε από την ατιμωρησία και ιδιότυπη ασυλία και χτύπησε με την ίδια ρητορική και τον Πούτιν. Μόνο που ο Πούτιν δεν είναι Σαντάμ ή Καντάφι….Είναι άλλο το εκτόπισμα του ως πολιτικού αλλά και της χώρας που ηγείται..

10.000 αεροπορικές επιδρομές έκαναν για να καθυποτάξουν στους τζιχαντιστές συνεργάτες τους τη Λιβύη και να χαρίσουν την Τρίπολη στο σύμμαχό τους Αρμοστή της Μεσογείου Ερντογάν..1.000.000 νεκροί στο Ιράκ για να κατακτήσουν το λίκνο του Μεσοποταμιακού πολιτισμού….27 χώρες βομβάρδιζαν ανηλεώς το Βελιγράδι από αναθεωρητισμό κι επαναχάραξη συνόρων στη γειτονιά μας……. Οι αρχιτρομοκράτες της υφηλίου…γίνονται και τιμητές.

Ο Πεσκόφ είπε ότι η δημοσίευση των Financial Times για την πορεία της διαπραγματευτικής διαδικασίας μεταξύ Μόσχας και Κιέβου συγκεντρώθηκε σε μέρη από δηλώσεις που έχουν ήδη γίνει και, παρά την παρουσία ορισμένων σωστών θέσεων, γενικά δεν είναι σωστή.

Αδιέξοδο διαφαίνεται αφού ο Σύμβουλος του προέδρου της τ. Ουκρανίας δηλώνει ότι η θέση του Ζελένσκι παραμένει αμετάβλητη: τα σύνορα της Ουκρανίας από το 1991 θα πρέπει να αναγνωριστούν.

Μεντβέντεφ: Η Ρωσία έχει αρκετή δύναμη για να καθυποτάξει όλους τους θρασύτατους εχθρούς της χώρας μας. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την παγκόσμια τάξη που ταιριάζει στη Ρωσική Ομοσπονδία και στους πολίτες μας. Στην οποία δεν υπάρχει χώρος για φαντάσματα Ναζί, ιστορικά ψεύδη και γενοκτονία

dimpenews.com