Συνεχής προέλαση των ρωσικών δυνάμεων στη Μαριούπολη. Εκκαθάριση του κέντρου! Η Ρωσία έθεσε υπό τον έλεγχό της την πόλη Izyum, νότια του Χάρκοβο. Προς περικύκλωση οι δυνάμεις Ουκρανίας στο ανατολικό μέτωπο!! ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Μαριούπολη

Σήμερα, 17 Μαρτίου 2022, στην Ουκρανία, τα ρωσικά στρατεύματα προελαύνουν σχεδόν σε όλα τα μέτωπα. Όχι γρήγορα, αλλά σχεδόν σε όλα τα μέτωπα. Η Ρωσία πήρε τον έλεγχο της ουκρανικής πόλης Izyum, νότια του Χάρκοβο, σε μια προσπάθεια να αποκόψει τα στρατεύματα στα ανατολικά αναφέρει ανώτατος αξιωματούχος της άμυνας των ΗΠΑ. Πάει για περικύκλωση όλο το ανατολικό μέτωπο..

Οι στρατιωτικοί ανταποκριτές μίλησαν για την προέλαση των στρατευμάτων του DPR και των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Μαριούπολη.

Μαριούπολη καλωσόρισμα ρώσικων δυνάμεων

Οι ρωσικές στρατιωτικές και δημοκρατικές δυνάμεις συνεχίζουν να καθαρίζουν το κέντρο και ακόμη περισσότεροι άνθρωποι άρχισαν να εγκαταλείπουν τη Μαριούπολη.Oι ρωσικές δυνάμεις έχουν προσπελάσει τη δύσκολη βιομηχανική ζώνη και κάνουν εκκαθάριση στο κέντρο.

Oι Δημοκρατικές δυνάμεις του NM DPR προελαύνουν στη Μαριούπολη. Στη Μαριούπολη, η προέλαση συνεχίζεται προσεκτικά τόσο από τα δυτικά όσο και από τα ανατολικά. Παραβιάστηκαν οι αμυντικές διαταγές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και του «Azov» στο βιομηχανικό σύμπλεγμα εργοστάσιο «Azovstal». Τσετσένοι μαχητές συμμετέχουν στην απελευθέρωση της Μαριούπολης. Διεισδύουν στις συνοικίες της περιοχής της Αριστερής Όχθης αυτή τη στιγμή και, μαζί με τους Πεζοναύτες, χακάρουν για κάθε μέτρο γης στο Donbass. Αυτή είναι πραγματικά μια μοναδική επιχείρηση μάχης.

Οι Τσετσένοι μαχητές με επικεφαλής τον Timur Ibriev, συνεχίζουν να συμμετέχουν ενεργά στην εισβολή στη Μαριούπολη. Εξαλείφουν με επιτυχία τις οχυρωμένες περιοχές των εθνικιστικών ομάδων, αναγκάζοντας τον εχθρό να υποχωρήσει. Το έργο περιπλέκεται από την παρουσία αμάχων στη ζώνη των συγκρούσεων μάχης και οι μαχητές πρέπει να ενεργήσουν πολύ προσεκτικά.

Τσετσένοι μαχητές των ρωσικών δυνάμεων στη Μαριούπολη ..Ωστόσο, έχει ήδη σημειωθεί σημαντική πρόοδος και στο εγγύς μέλλον η Μαριούπολη θα καθαριστεί πλήρως από τον Μπαντέρα και τους κολλητούς του. Οι Τσετσένοι μαχητές είναι πολύ αποφασισμένοι να εκτελέσουν τα καθήκοντα της διοίκησης. Το ηθικό τους και οι άριστα εξελιγμένες μαχητικές τους ικανότητες αποθαρρύνουν σημαντικά τον εχθρό.

Το MLRS των στρατευμάτων της ΛΔΔ υποστηρίζει την επίθεση στη Μαριούπολη.

Τα επιθετικά μας αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων Ρώσων πεζοναυτών, καθώς και μονάδες ειδικών δυνάμεων από την Τσετσενία, ζήτησαν υποστήριξη πυροβολικού και την είχαν…Πολλές ενισχύσεις ρώσικων δυνάμεων σπεύδουν στη Μαριούπολη εν όψει απελευθέρωσης..

Στην κατεύθυνση Ντόνετσκ-Λουχάνσκ συνεχίζεται η ακριβής προώθηση και κλείσιμο του κλοιού. Υπό τη Volnovakha, η ζώνη ελέγχου επεκτείνεται.

▪ Οι μάχες συνεχίζονται κοντά στο Χάρκοβο, η ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας προσπαθεί να κλείσει την περικύκλωση, κάνοντας ταυτόχρονα μια σημαντική ανακάλυψη στο Σλαβιάνσκ. Στο Izyum, μάχες διεξάγονται στα νότια προάστια προς το Barvenkovo.

▪ Στην κατεύθυνση Σούμι, επέκταση εδαφικού ελέγχου γύρω από την Αχτύρκα.

Για τον χθεσινή μάχη που ακούστηκε το βράδυ σε Σλαβιάνσκ και Κραματόρσκ. Ο αγώνας έγινε στην Καμένκα (περιοχή Χάρκοβο), στη διαδρομή προς το Σλαβιάνσκ. Σύμφωνα με πληροφορίες τα απελευθερωτικά στρατεύματα της Ρωσικής Ομοσπονδίας περιχαρακώθηκαν στα περίχωρα της Kamenka.

Στην Τσετσενία όπως και στη Συρία υπήρξαν 2 παρατάξεις.. Από τη μια οι τρομοκρατικές ομάδες του Καυκάσου οι Λευκές χήρες το Μπέσλαν και οι τρομοκρατικές σε θέατρο στη Μόσχα και μετρό κι από την άλλη οι δυνάμεις Καντύροφ που βιωματικά αποστράφηκαν την τρομοκρατία και συντάχθηκαν με τη Ρώσικη Ομοσπονδία.. Η Δύση υποστήριζε τους τζιχαντιστές αποσχιστές…Αυτοί οι Τσετσένοι που μάχονται στη Μαριούπολη ουσιαστικά είναι η αντιτρομοκρατική της Τσετσενίας..

Το ίδιο έγινε και στη Συρία η Δύση υποστήριξε με όλα τα μέσα την αυτοαποκαλούμενη συριακή αντιπολίτευση που στο πεδίο είχε συνασπιστεί με όλες τις τρομοκρατικές τζιχαντιστικές ομάδες ως και με την αλ Νούσρα τη συριακή πτέρυγα της Αλ Κάιντα στον αιματηρό εμφύλιο κατά του τακτικού στρατού της Συρίας. Οι τζιχαντιστές και οι τρομοκράτες ήταν και είναι πάντα δυτικών συμφερόντων. Η προπαγάνδα που λέει Σύροι τζιχαντιστές στην Ουκρανία στο πλευρό Ρωσίας είναι ανεκδιήγητη καθώς η Ρωσία και η Συρία μόνο πολέμησαν τη Διεθνής Τζιχαντιστική την οποία και κατέβαλαν. Τρομοκράτες και τζιχαντιστές συντάσσονται μόνο με δυτικά συμφέροντα το ίδιο και στην Ουκρανία..

dimpenews.com