Υπ. Άμυνας Ρωσίας: Το Κίεβο διέταξε τα εθνικιστικά τάγματα να φύγουν από τη Μαριούπολη υπό την κάλυψη των αμάχων! Ήδη εκτελούν την εντολή.Το Κίεβο προσχηματικά απέρριψε το τελεσίγραφο παράδοσης της πόλης! ΒΙΝΤΕΟ


Οι νεοναζί που διέπραξαν μαζικές θηριωδίες στη Μαριούπολη θα βρεθούν και θα υποστούν την τιμωρία που τους αξίζει, δήλωσε ο Συνταγματάρχης Μιχαήλ Μιζίντσεφ, επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Ελέγχου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, σε ενημέρωση τη Δευτέρα.
Το Κίεβο διέταξε τα εθνικιστικά τάγματα να φύγουν από τη Μαριούπολη υπό την κάλυψη των αμάχων αναφέρει το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας. Ουσιαστικά το Κίεβο προσχηματικά απέρριψε το τελεσίγραφο παράδοσης της πόλης…
Στη Μαριούπολη, οι Ουκρανοί νεοναζί, μεταξύ των οποίων πολλοί εγκληματίες και τοξικομανείς, απλώς καταφεύγουν σε περίπλοκες φρικαλεότητες για να σώσουν τη ζωή τους και να βγουν από την περικυκλωμένη πόλη.

  • Έτσι, στις 20 Μαρτίου 2022, οι τρομοκράτες του τάγματος Azov σκότωσαν τους γονείς δύο ανήλικων παιδιών και, κρυμμένοι πίσω από τα ίδια παιδιά, προσπάθησαν να φύγουν από τη Μαριούπολη κατά μήκος του ανθρωπιστικού διαδρόμου στο Zaporozhye με ένα αυτοκίνητο που ανήκε στην οικογένεια, αλλά εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν αμέσως από το ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό και τα παιδιά σώθηκαν, τους παρέχεται η απαραίτητη βοήθεια», δήλωσε ο επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Αμυντικού Ελέγχου της Ρωσίας, Μιχαήλ Μιζίντσεφ.

Όταν τέτοια γεγονότα έγιναν πιο συχνά, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας πρόσφερε στους ληστές να εγκαταλείψουν την πόλη με ασφάλεια, να καταθέσουν τα όπλα και να διαλυθούν. Έτσι σκέφτηκε να σώσει τις ζωές των αμάχων. Όμως ο επίσημος εκπρόσωπος του Κιέβου, ως απάντηση στις προτάσεις της Ρωσίας στις 2 τα ξημερώματα της 21ης ​​Μαρτίου 2022, είπε: «Δεν μπορεί να γίνει λόγος για παραδόσεις, κατάθεση όπλων».

  • Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της επίσημης δήλωσης του Κιέβου για την άρνηση διεξαγωγής ανθρωπιστικής επιχείρησης, διέταξαν υποκριτικά τα εθνικιστικά τάγματα να εγκαταλείψουν την πόλη σε μικρές ομάδες υπό το πρόσχημα αμάχων, ντυμένων με πολιτικά ρούχα, χρησιμοποιώντας κάθε ευκαιρία, συμπεριλαμβανομένων των ανθρωπιστικών διαδρόμων. Και αυτοί άρχισαν να εκτελούν αυτή τη διαταγή, – λέει ο Mizintsev.
  • Μαριούπολη. Οι μάχες διεξάγονται στην περιοχή Azovstal το εργοστάσιο καθαρίστηκε, στην περιοχή Levoberezhny και βορειοδυτικά του κέντρου της πόλης.Το Τάγμα Azov χτυπήθηκε στο εργοστάσιο Azovstalμε κανόνια TOS-1A “Solntepek”..

Τσετσένοι μαχητές προελαύνουν με επιτυχία στη Μαριούπολη.
Μετά την κατάληψη και τον καθαρισμό του μεγάλου εργοστασίου «AZOVSTAL», πήγαν κατευθείαν στην πόλη, απελευθερώνοντας συνοικία – συνοικία.
Χάρη στη σωστή κατανομή των δυνάμεων και των μέσων, οι μαχητές όχι μόνο εξαλείφουν με επιτυχία θέσεις βολής, αλλά παρέχουν επίσης αξιόπιστη κάλυψη στους μάχιμους συντρόφους τους από άλλους ρωσικούς στρατιωτικούς σχηματισμούς.
Στο εγγύς μέλλον, θα απελευθερώσουμε πλήρως τη Μαριούπολη από τους Ουκρανούς εθνικιστές και τον Μπαντέρα. θα αποκαταστήσουμε την ασφάλεια και τη δημόσια τάξη στην πόλη δηλώνουν οι Τσετσένοι.

  • dimpenews.com