Χαίρε Μαρία Χαίρε Μαριούπολη…. Παραμονή Ευαγγελισμού λευτερώθηκε ως και το Κυβερνείο της πόλης.Υψώθηκε η σημαία της Ρωσίας!!! Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται η Απελευθέρωση της!!! Η ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ!!! ΒΙΝΤΕΟ

Χαίρε Μαρία Χαίρε Μαριούπολη….Παραμονή Ευαγγελισμού λευτερώθηκε ως και το Κυβερνείο της πόλης που φέρει το όνομα της Παναγίας. Εκκενώθηκε από τρομοκράτες κι απελευθερώθηκε το διοικητικό κτίριο της Μαριούπολης αναφέρει πριν λίγο ο R. Kadyrov.Μεγάλο μέρος της πόλης τέθηκε υπό έλεγχο ρώσικων δυνάμεων. Καντίροφ: Τα παιδιά αναφέρουν από το ραδιόφωνο ότι έχουν εκκενώσει το διοικητικό κτίριο της Μαριούπολης και ύψωσαν τη σημαία μας πάνω του. Η Μαριούπολη είναι μέρος της Λαικής Δημοκρατίας Ντόνετσκ. Αναμένετε επίσημη ανακοίνωση.

Τσετσένοι στρατιώτες απελευθέρωσαν το διοικητικό κτίριο της Μαριούπολης. Βίντεο από τις διαπραγματεύσεις με τους τρομοκράτες.
Να τι λέει ο Καντίροφ στο «τηλεγράφημά» του:
«Οι επιζήσαντες ληστές δεν διακινδύνευσαν, εγκατέλειψαν τις θέσεις τους, όπως είθισται πλέον γι’ αυτούς..». Οι στρατιώτες του πηγαίνουν σε επιθέσεις, για να καθαρίσουν πολυώροφα κτίρια, βρίσκουν παράθυρα με ελεύθερους σκοπευτές.

Ο Ραμζάν Καντίροφ, δήλωσε στο κανάλι του στο Telegram ότι οι δυνάμεις ασφαλείας της Τσετσενίας που συμμετείχαν στην ειδική επιχείρηση είχαν εκκενώσει το κτίριο της διοίκησης της Μαριούπολης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η ρωσική σημαία υψώθηκε πάνω από το κτίριο και «οι επιζήσαντες ληστές έπεσαν στα πόδια τους».

Ο Καντίροφ πρόσθεσε ότι «άλλες μονάδες καθαρίζουν την πόλη από τα αποβράσματα του Αζόφ».

Διακινούνται βίντεο με μεγάλους αριθμούς σκοτωμένων Ουκρανών στρατιωτών από τη Μαριούπολη. Ο κόσμος λέει ότι το Αζόφ είχε σημαντικότατες απώλειες σήμερα. Δεν υπάρχει σαφής εικόνα της κατάστασης, αλλά η σημερινή μέρα μπορεί να ήταν καθοριστική. Σήμερα oι Ρώσοι πήραν τη διοίκηση της Μαριούπολης και κατέβασαν από αυτήν την ουκρανική σημαία. Η Μαριούπολη εκκαθαρίστηκε ελέγχεται πλέον από Ρώσους κατά 70-80% της πόλης ίσως και περισσότερο. Κατά τον καθαρισμό πολυώροφων κτιρίων στη Μαριούπολη, κανένας Ουκρανός δεν αιχμαλωτίζεται. Πτώματα ναζί τρομοκρατών σχεδόν σε κάθε όροφο.


Ο αρχηγός του στρατού της Λαικής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ DPR ο Denis Pushilin και οι βουλευτές της Κρατικής Δούμας Turchak και Sablin βρίσκονται ήδη στη Μαριούπολη. Η Μαριούπολη απελευθερώνεται.

Η επιχείρηση «Mariupol θύλακας» πλησιάζει στο τελικό της στάδιο. Λίγες μόνο μέρες απομένουν μέχρι την πλήρη απελευθέρωση της πόλης από τους νεοναζί.

“Μόνο μερικές χιλιάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, που αρχικά περικυκλώθηκαν στη Μαριούπολη, παραμένουν σε ετοιμοπόλεμη κατάσταση. Οι υπόλοιποι αναφέρονται ως σκοτωμένοι,αιχμάλωτοι- παραδόθηκαν ή αγνοούμενοι”, είπε ο Μπεζόνοφ.

Στη Μαριούπολη (Prospect Metallurgists 89), που πρόσφατα απελευθερώθηκε από τις συμμαχικές δυνάμεις από τους νεοναζί από το λεγόμενο «Σύνταγμα του Αζόφ». Σχεδόν κάθε διαμέρισμα, σχεδόν κάθε διάδρομος ή σκάλα – παντού βρίσκονται τα πτώματα των δολοφονημένων νεοναζί. Συλλήψεις ηγετικών στελεχών του Αζόφ.

Στη Μαριούπολη, κοντά στο κατάστημα METRO, βρέθηκε η σορός ενός αμάχου με δεμένα χέρια και πόδια.

Πριν φύγει, οι Ουκρανοί τιμωροί του έβαλαν χειροβομβίδες στην τσέπη..

Ξεκίνησε μια έρευνα για τα αίτια της ανθρωπιστικής καταστροφής στη Μαριούπολη, οι ρώσικες δυνάμεις ανακαλύπτουν ποιος ακριβώς βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη της ουκρανικής επιχείρησης για χρήση αμάχων ως ανθρώπινες ασπίδες.

Οι ρώσικες ειδικές δυνάμεις αιχμαλώτισαν τον Sergei Darga, έναν από τους πιο σημαντικούς ηγέτες των Nαζί στη Μαριούπολη.

Η πτώση της Μαριούπολης έχει δημιουργήσει πανικό στις τάξεις ΝΑΤΟ ικών δυνάμεων που επιχειρούν με χτυπήματα σαν αυτό του Μπερνιάσκ να επικαλύψουν τη μεγάλη Νίκη.. Χαίρε Μαρία Χαίρε Μαριούπολη…

dimpenews.com