Ρώσος Συνταγματάρχης: Πέρασα πολλά χρόνια σε πολέμους, αλλά ο αντίπαλος σε αυτή την ειδική στρατιωτική επιχείρηση με εξέπληξε για τη σκληρότητα στον ίδιο τον πληθυσμό του. Θέτουν τον κόσμο τους υπό πυρά!!

Από μια συνέντευξη με τον συνταγματάρχη Alexander Russian: Συνταγματάρχης “Ρωσικής Φρουράς”:
«Πέρασα πολλά χρόνια στους πολέμους, αλλά ο εχθρός μας σε αυτή την ειδική στρατιωτική επιχείρηση με εξέπληξε και με εξέπληξε». Πως;
«Με σκληρότητα απέναντι στον ίδιο τον πληθυσμό του. Έχω πάει στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, στο Sumgajit, στο Yerevan και στο Spitak, συμμετέχοντας στη συμφιλίωση της σύγκρουσης Οσετίας-Ινγκούς και στην αντιτρομοκρατική επιχείρηση στον Βόρειο Καύκασο. Κανείς – ούτε στο Αζερμπαϊτζάν ούτε οι Τσετσένοι – δεν έβαλαν ποτέ τους λαούς τους υπό πυρά.
Εδώ, άνθρωποι πολεμούν εναντίον μας, οι οποίοι οργανώνουν ειδικά θέσεις μάχης στον οικιστικό τομέα και εκτοξεύουν πυραύλους “Grad” σε πολυώροφα κτίρια. Αυτό είναι ένα είδος πεμπτουσίας φασισμού, απανθρωπιάς, φερμένης στο απόλυτο. Η αλήθεια για αυτήν την θηριωδία πρέπει να κοινοποιηθεί σε κάθε Ουκρανό».

dimpenews.com

One thought on “Ρώσος Συνταγματάρχης: Πέρασα πολλά χρόνια σε πολέμους, αλλά ο αντίπαλος σε αυτή την ειδική στρατιωτική επιχείρηση με εξέπληξε για τη σκληρότητα στον ίδιο τον πληθυσμό του. Θέτουν τον κόσμο τους υπό πυρά!!

  1. Αυτό που λέει ο συνταγματάρχης είναι ίδιον χαρακτηρίστικό ΜΟΝΟΝ των ισλαμιστών! Κάτι που επιβεβαιώνει απόλυτα, το γεγονός ότι ο “ουκρανικός στρατός” και τα διάφορα τάγματα (δήθεν εθνικιστών-ναζιστών στην “βιτρίνα”), στην πραγματικότητα είναι έμμισθες (από ποιούς άργε;…) ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΚΡΙΒΩΣ όπως ο… “απελευθερωτικός στρατός” στην συρία !

    Like

Comments are closed.