Οι Δυνάμεις της ΛΔ του Ντόνετσκ έθεσαν υπό τον έλεγχό τους το κέντρο της Μαριούπολης! ( δήλωση του επικεφαλή) Το τάγμα Πεζοναυτών Ουκρανών (200 άνδρες) παραδόθηκε στους Ρώσους στη Μαριούπολη!! Η Μαριούπολη περνάει στους Ρώσους!!! Γλυκοχάραμα Λευτεριάς!!! ΒΙΝΤΕΟ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 267 ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ.

Οι δυνάμεις της Λαικής Δημοκρατίας Ντόνετσκ έθεσαν υπό τον έλεγχο τους το κέντρο της Μαριούπολης.

«Το κεντρικό τμήμα της Μαριούπολης βρίσκεται ουσιαστικά υπό τον έλεγχο των δυνάμεων της ΛΔ Ντόνετσκ, η βιομηχανική ζώνη και το λιμάνι απομένουν, η εκκαθάριση συνεχίζεται», δήλωσε ο ο αναπληρωτής επικεφαλής του Τμήματος Λαϊκής Πολιτοφυλακής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ (DPR) Έντουαρντ Μπασουρίν.

Οι μάχες οι οδομαχίες ήταν επίπονες σπίτι σπίτι δρόμο δρόμο οι μαχητές του Ντονμπάς προελαύνουν…

Το τάγμα πεζοναυτών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας παραδόθηκε στη Μαριούπολη

Αυτό ανακοίνωσε στο τηλεγραφικό του κανάλι ο επικεφαλής της «Combat Brotherhood» και ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας της Κρατικής Δούμας Ντμίτρι Σαμπλίν.
Πρόκειται για περισσότερους από 200 Ουκρανούς στρατιωτικούς.

οι πεζοναύτες που παραδόθηκαν

Παραδόθηκε ολοσχερώς (267 Πεζοναύτες) το 503ο Τάγμα του 36ου Σώματος Πεζοναυτών του Ουκρανικού Στρατού στη Μαριούπολη.

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ


Ο διοικητής τους Pavel Sbitov, με καταγωγή από το Lvov, ο οποίος πολέμησε εναντίον των Ρώσων στο Donbass από το 2015 σκοτώθηκε.
Οι πεζοναύτες ονομάστηκαν η ελίτ των ναυτικών δυνάμεων της Ουκρανίας

άρχισε η επίθεση Ρώσων στη συνοικία Primorsky στο λιμάνι Μαριούπολης.

Aνθρωπιστική βοήθεια από την Αρμενία πήγε στη Μαριούπολη.Τρόφιμα και χυμοί στάλθηκαν από το Ερεβάν και το Αρτσάχ σε νοσοκομεία της Μαριούπολης.

Ο στρατός της ΛΔΔ καθαρίζει νάρκες από παιδικές χαρές στη Μαριούπολη
Oι Ουκρανοί μαχητές, εγκαταλείποντας τις κατοικημένες περιοχές της Μαριούπολης άφησαν πίσω τους έναν τεράστιο αριθμό νάρκες

Σήμερα οι ναρκαλιευτές του Στρατού της ΛΔΔ δουλεύουν στην πόλη όλη τη μέρα για την αποναρκοθέτηση.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η επιχειρησιακή-τακτική αεροπορία των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων έπληξε 14 στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας. Μεταξύ αυτών: δύο θέσεις διοίκησης, δύο εκτοξευτές αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων Buk-M1 στις περιοχές Krasnogorsk και Verkhnetoretskoye, μία μπαταρία πυροβολικού, δύο αποθήκες όπλων και πυρομαχικών πυραύλων και πυροβολικού και τρεις αποθήκες καυσίμων, καθώς και 6 οχυρά και τομείς συγκέντρωσης της τεχνολογίας APU μάχης.

Ρωσικά συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν έξι μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα στον αέρα στις περιοχές των οικισμών Nikolaev, Kherson, Kurakhovka, Industrialnoye, Velyka Novoselka.

Ως αποτέλεσμα της επίθεσης της 3ης Απριλίου στο αεροδρόμιο Balovnoye, στα προάστια του Nikolaev, επιβεβαιώθηκε η καταστροφή τριών ελικοπτέρων των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.

dimpenews.com