Βουλή από γιγαντοοθόνη ως Μεγάλος Αδελφός ο Ελένσκι (γιατί το ”Ζ” είναι απαγορευμένο γράμμα στη Δύση).Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ή Γενική προσομοίωση για επικείμενο προσκύνημα στην εικόνα του θηρίου!

7/4/2022

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ.

Βουλή από γιγαντοοθόνη ο Ελένσκι γιατί το Ζ ειναι απαγορευμένο γράμμα στη Δύση. κι ενώ έξω μαίνεται ο πόλεμος Ωκεανίας- Ευρασίας..

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ…ο Μεγάλος Αδελφός παρακολουθεί τα πάντα και τους πάντες μέσα από διαδραστικές εικόνες από τις οποίες διατάζει τους υπηκόους..

Περιμένοντας τους βαρβάρους περιμένοντας το Μεγάλο Αδερφό,… ο Μεγάλος Αδερφός ήρθε.

το 2022 είναι το 1984..

”Πίσω από την πλάτη του βουλευτή Γουίνσον η φωνή από την τηλεοθόνη φλυαρούσε. Η τηλεοθόνη ήταν ταυτόχρονα πομπός και δέκτης. Κάθε ήχος που έβγαζες παρακολουθούνταν κάθε σου κίνηση.”

Η αστυνομία της Σκέψης…ο ρωσοφοβισμός ”είσαι προδότης.. είσαι κατάσκοπος Ευρασιάτης θα σε σκοτώσω”…

7/4/2022

Σμιθ” ε βουλευτή Σμιθ ”ούρλιαξε η στριγκιά φωνή από την τηλεοθόνη ”6079 Σμιθ Γουίντσον . Ναι εσύ σκύψε περισσότερο παρακαλώ .. πιο χαμηλά...”

ή Γενική προσομοίωση για επικείμενο προσκύνημα στην εικόνα του θηρίου!

Ο Μεγάλος Αδελφός που από διαδραστικές γιγαντοοθόνες απευθύνεται στους υποταγμένους..είναι η προτύπωση της εικόνας του θηρίου που προσκύνησαν;;

Ο Ελένσκι όπως εμφανίζεται σε κάθε κοινοβούλιο ανά τον κόσμο από οθόνη κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στην ιστορία είναι μια Γενική προσομοίωση της εικόνας του θηρίου;

ο Μεγάλος Αδελφός

dimpenews.com