Ο Ζελένσκι θέλει να κάνει Ελλάδα και Κύπρο λαμπόγυαλο όπως έκανε τη χώρα του. Δίνει και συμβουλές ο αποτυχημένος! To AKEΛ τον ”έγραψε” κανονικά και δεν παρακολούθησε το ”Ημερολόγιο ενός Τρελού”!!..Ο Ζελένσκι έγινε…. ”αγνοούμενος” όταν η Πρόεδρος της Βουλής, άρχισε να μιλάει για την τουρκική εισβολή!!

Ο Ζελένσκι θέλει να κάνει Ελλάδα και Κύπρο λαμπόγυαλο όπως έκανε τη χώρα του. Δίνει και συμβουλές ο αποτυχημένος! Διπλή εμφάνιση σήμερα.
Ο μίμος Ζελένσκι απευθύνθηκε στη Βουλή των Αντιπροσώπων και τον κυπριακό λαό.To AKEΛ τον ”έγραψε” κανονικά και δεν παρακολούθησε το ”Ημερολόγιο ενός Τρελού”*!!.. “Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει εργαλεία πίεσης κατά της Ρωσίας. Κλείστε τα λιμάνια για τα πλοία, αλλά και τα ιδιωτικά σκάφη, των Ρώσων. Να πάψουν τα χρυσά διαβατήρια Ρώσων, η διπλή υπηκοότητα. Μόνο με αποδείξεις ότι κάποιοι από αυτούς δεν βλάπτουν την Ουκρανία, να παραμείνουν τα προνόμια”, είπε.
Από την συνεδρίαση απουσίαζε το ΑΚΕΛ προς ένδειξη διαμαρτυρίας για την «παρουσία ‘μαχητή’ του νεοφασιστικού Τάγματος Αζόφ» κατά τη διάρκεια του διαγγέλματος Ζελένσκι στην ελληνική Βουλή.

Δεν έκανε καμιά αναφορά ο Φιλέλληνας Ζελένσκι στην τούρκικη εισβολή και παράνομη Κατοχή της Βόρειας Κύπρου. Στον εποικισμό στην παράνομη παραμονή τουρκικού στρατού στα κατεχόμενα στον πόνο και στους αγώνες του Κυπριακού λαού δεν τον σεβάστηκε δεν τήρησε καν τα προσχήματα ή το πρωτόκολλο.

Και η αποθέωση της γυφτιάς και του ανθελληνισμού του Ζελένσκι…. εγκατέλειψε το πάνελ χάθηκε κι έγινε ”αγνοούμενος” όταν η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, άρχισε να μιλάει για την τουρκική εισβολή!!Δεν κατόρθωσε ούτε να υποκριθεί ο ηθοποιός.

dimpenews.com