Η ρωσική σημαία κυματίζει πλέον πάνω από τo Kυβερνείο Διοίκηση της Μαριούπολης στις 10.4.22. Χαίρε Μαρία Χαίρε Μαριούπολη..! Η πόλη Της δεν θα είναι μέρος του ”Μεγάλου Ισραήλ”!! Έχασαν τη μητέρα των μαχών.. ΒΙΝΤΕΟ

Η ρωσική σημαία κυματίζει πλέον πάνω από τo Kυβερνείο Διοίκηση της Μαριούπολης στις 10.4.22. Χαίρε Μαρία Χαίρε Μαριούπολη…..H πόλη Της δεν θα είναι μέρος του Μεγάλου Ισραήλ. Έτσι ήθελε η Χάρη της..”με θυσίες και μ΄αίματα”

Στρατιωτικοί των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη τρίχρωμη σημαία Ρωσίας πάνω από το Διοικητήριο της Μαριούπολης. Προηγουμένως, σημαίες υψώθηκαν πάνω από τις διοικήσεις των διαμερισμάτων της Kalmiussky και Levoberezhny της πόλης.

Zelensky : «η Μαριούπολη είναι η καρδιά αυτού του πολέμου. Αν αυτή πέσει οι θέσεις μας θ΄αποδυναμωθούν”. Έχασαν τη μητέρα των μαχών…..

Είναι σαν να ελευθερώνει εδάφη της Παλαιστίνης η Ρωσία.. ίσως στο μέλλον δούμε κι αυτό να συμβαίνει.. Άλλωστε ο ρώσικος στρατός είναι σταθμευμένος δίπλα στη Παλαιστίνη κατά χιλιάδες στη Συρία.. H Oυκρανία δεν θα γίνει παλαιστινιακά κατεχόμενα.

Το ποιές δυνάμεις μάχονται είναι πλέον ξεκάθαρο και για τον ποιό σκεπτικιστή αναλυτή..

Επιχειρησιακό προγεφύρωμα: Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν έναν σημαντικό οικισμό στην περιοχή Nikolaev και περιχαρακώθηκαν στη δεξιά όχθη του ποταμού Ingulets, εμποδίζοντας το δρόμο προς τη Kherson από τα βόρεια για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

dimpenews.com