Οι Ρωσόφωνοι μαχητές ύψωσαν σημαία στο Αρχηγείο Αστυνομίας στη Μαριούπολη λέγοντας: η Μαριούπολη είναι δική μας!!Υπ.Άμυνας Ρωσίας:”ελευθερώσαμε όλη την Μαριούπολη απομένει το Azovstal. 23.367 Oυκρανοί στρατιώτες νεκροί!” 2 000 ξένοι μισθοφόροι κυρίως από Τουρκία κι Αζερμπαϊτζάν έφθασαν στην Zaporizhzhia στην Ουκρανία για να πολεμήσουν τη Ρωσία!! ΒΙΝΤΕΟ


Περίπου 2 000 ξένοι μισθοφόροι έφθασαν στην Zaporozhe/Zaporizhzhia (μια περιοχή της Ουκρανίας), μεταφέρει το κανάλι télégram WarGonzo.

Έφθασαν στην Zaporizhzhia που ελέγχει το Κίεβο και χωρίστηκαν σε 3 ομάδες με βάση την εθνικότητά τους και τη θρησκεία τους.Ανάμεσά τους βρίσκονται μαχητές με καταγωγή από ισλαμικές χώρες ιδίως την Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν.

Αρχικά προβλεπόταν η αποστολή μισθοφόρων σ΄αποστολή για να πολεμήσουν στη Μαριούπολη. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, το Κίεβο, μεταξύ άλλων δυνάμεων, επρόκειτο να ρίξει αυτήν την ομάδα στον αποκλεισμό της Μαριούπολης, αλλά στη συνέχεια τα σχέδια άλλαξαν αφού ήταν εντελώς άσκοπη μια τέτοια επιχείρηση. Αφού η πόλη πέρασε υπό τον έλεγχο του στρατού της Λαικής Δημοκρατίας του Donetsk και της Ρωσίας. Κατά συνέπεια οι ξένοι μισθοφόροι μπορεί τώρα μεταφερθούν προς την κατεύθυνση της Avdiivka όπου ο στρατός της RPD και της Ρωσίας διεξάγουν επιθέσεις κι επιχειρήσεις.

Στις 13 Απριλίου περί τους 1 026 στρατιώτες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων (AFU) παραδόθηκαν στη ζώνη της Μεταλλουργίας Ilyich στη Μαριούπολη που καθαρίστηκε ολοσχερώς από την παρουσία τους. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ρωσικός στρατός κατάφερε να αποσύρει περίπου 200 πολίτες από το έδαφος του εργοστασίου, τους οποίους οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και οι νεοναζί από το Αζόφ, υποσχόμενοι ασφάλεια, παρέσυραν στα τούνελ και τους κράτησαν στην πραγματικότητα ομήρους.

Τις τελευταίες ημέρες, περίπου 1.350 Ουκρανοί στρατιώτες έχουν παραδοθεί, ανάμεσά τους υπάρχουν ξένοι μισθοφόροι – ο επικεφαλής της ΛΔΔ Ντένις Πουσίλιν.

Ουκρανοί πεζοναύτες παραδίδονται στο Ilyich στη Μαριούπολη

Οι βρετανικές ειδικές δυνάμεις εκπαίδευσαν τοπικά στρατεύματα στο Κίεβο για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου με τη Ρωσία, δήλωσαν οι Ουκρανοί διοικητές στους Times.

Ο στρατιωτικός επίτροπος Semyon Pegov σχετικά με την κατάσταση στην πρώτη γραμμή στο Donbass:

«Αυτό που απομένει τώρα είναι η καταστροφή ή η σύλληψη αυτής της ομάδας [εθνικιστών] που παρέμεινε στο Azovstal.

Εκτός από το εργοστάσιο Azovstal, ολόκληρη η πόλη της Μαριούπολης βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ρωσικών στρατευμάτων που προκάλεσαν στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις ανθρώπινες απώλειες που υπολογίζονται σε 23.367 νεκρούς, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας

To Tάγμα «Σομαλία» του DPR ύψωσε μια σημαία πάνω από το κτίριο της Αστυνομικής Διέυθυνσης Μαριούπολης.


Ο πρώτος υποδιοικητής του τάγματος “Σομαλία” ύψωσε μια σημαία πάνω από το κεντρικό κτίριο της αστυνομίας στη Μαριούπολη και είπε ότι ‘‘Η Μαριούπολη είναι δική μας! Αυτό είναι σίγουρο τώρα”. Σύμφωνα με μια εκτίμηση οι Ουκρανοί έχασαν 20.000 στη Μαριούπολη.

Το επόμενο είναι ο θήλακας Avdeevsky. Η πόλη Avdeevka βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την πρωτεύουσα της ΛΔΔ. Πολύ περισσότερη εχθρική δύναμη συγκεντρώνεται εκεί από ό,τι στη Μαριούπολη. Ο Avdiivka ήταν στην πρώτη γραμμή για οκτώ χρόνια, δημιουργήθηκαν επίσης οχυρωμένες περιοχές με τα χρόνια.

Ήδη αρκετές από τις μονάδες μας, που απελευθερώθηκαν μετά την κατάληψη της Βολνοβάχα, έχουν αρχίσει να διαλύουν αυτές τις οχυρωμένες περιοχές … και περικυκλώνουν την Αβντεέβκα.Οι μονάδες του NM του DPR και των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας συνεχίζουν τις επιθετικές επιχειρήσεις στην κατεύθυνση Avdiivka. Κρίνοντας από την προέλαση των στρατευμάτων τους στην περιοχή Maryinka και Verkhnetoretsky, το καθήκον είναι να περικυκλωθεί αποκλεισθεί η Avdeevka.

dimpenews.com

One thought on “Οι Ρωσόφωνοι μαχητές ύψωσαν σημαία στο Αρχηγείο Αστυνομίας στη Μαριούπολη λέγοντας: η Μαριούπολη είναι δική μας!!Υπ.Άμυνας Ρωσίας:”ελευθερώσαμε όλη την Μαριούπολη απομένει το Azovstal. 23.367 Oυκρανοί στρατιώτες νεκροί!” 2 000 ξένοι μισθοφόροι κυρίως από Τουρκία κι Αζερμπαϊτζάν έφθασαν στην Zaporizhzhia στην Ουκρανία για να πολεμήσουν τη Ρωσία!! ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.