Λαβρόφ προς Ζελένσκι: τι πίνεις και δεν μας δίνεις!!!!Ο Λαβρόφ κατηγορεί για κοκάκια το Ζελένσκι!! Σχολιάζοντας τη δήλωση Ζελένσκι ότι η Ρωσία θα κάνει χρήση πυρηνικών απάντησε: αυτός μιλάει ανάλογα με το πιόμα και το τι κανπίζει!! BINTEO

Λαβρόφ προς Ζελένσκι: τι πίνεις και δεν μας δίνεις!!!! Ο Λαβρόφ κατηγορεί για κοκάκια το Ζελένσκι!! Σχολιάζοντας τη δήλωση Ζελένσκι ότι η Ρωσία θα κάνει χρήση πυρηνικών απάντησε: αυτός μιλάει ανάλογα με το πιόμα και το τι κανπίζει!!

Ο ΥΠΕΞ της Ρωσίας Λαβρόφ αναφορικά με τη δήλωση Zelensky σύμφωνα με την οποία η Ρωσία είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα δήλωσε με πραγματισμό κι όχι σαρκασμό : “E, μάλιστα, αυτός μιλάει πολύ, και το τι λέει εξαρτάται από αυτό που πίνει ή καπνίζει”..

Ευθεία βολή κατά του αποστήματος.. Η απόλυτη διαφθορά συνοδεύεται σχεδόν πάντα υπό την επήρεια ουσιών όπου η συνείδηση αυτοκαταστέλεται…Η ελίτ διακρίνεται για τις επιδόσεις της στις εξαρτησιογόνες ψυχότροπες ουσίες..

Πρόσφατα το διαδίκτυο γιουχάρει το Ζελένσκι που βγήκε με κόκκινο μάτι κανονικά θολωμένος με διεσταλμένες κόρες και σε ευφορία αφασίας και του καταμαρτυρά χρήση ναρκωτικών ουσιών και μάλιστα κάνει λόγο για άσπρη σκόνη..Φαίνεται ότι ο Λαβρόφ ενστερνίζεται αυτές τις μπηχτές. Άλλωστε έχει ένα ολόκληρο δίκτυο πληροφοριών .. αυτός ξέρει..

Η αναφορά της παρακάτω ανάρτησης μιλάει για ”το περιβόητο βίντεο του Ζελένσκι, όπου, όντας σε όχι αρκετά επαρκή κατάσταση, μιλά για «57 ημέρες», στο τραπέζι του παρατηρήθηκαν περίεργα λευκά ίχνη άγνωστης σκόνης και πολλά άλλα περίεργα πράγματα.” Ευδιάκριτη….. η ευφορία του..μαστουρωμένος κανονικά

Και ποιός ο Λαβρόφ ο πάντα μετριοπαθής επιφυλακτικός συγκρατημένος και φανατικός του πρωτοκόλλου!!!

οι Τεχνητοί Παράδεισοι είναι οι μόνοι Παράδεισοι που υπόσχεται η Δύση…

dimpenews.com