Το Τάγμα Azov λέει ότι το εργοστάσιο Azovstal βομβαρδίστηκε και σχεδόν ολοσχερώς καταστράφηκε! Νεκρός ο εκπεσών ” Μιχαήλ” ναζιστής του Αζόφ που ήταν παραστάτης του Ζελένσκι στη Βουλή!!! Διαρκής προέλαση Ρώσων στο Ντονμπάς! ΒΙΝΤΕΟ

”Το Τάγμα Azov λέει ότι το εργοστάσιο Azovstal βομβαρδίστηκε και σχεδόν ολοσχερώς καταστράφηκε.΄΄.. αναφέρει τώρα το μεγαλύτερο καθεστωτικό μέσο της Ουκρανίας το The Kyiv Independent. Στη συνέχεια αναφέρει τη γνωστή προπαγάνδα ότι σύμφωνα με το ”Δημοτικό Συμβούλιο Μαριούπολης πάνω από 1,000 άμαχοι άμαχοι κρύβονται σε υπόγεια καταφύγια του κύριου μεταλλουργικού εργοστασίου της πόλης, όπου οι τελευταίοι υπερασπιστές αντέχουν ενάντια στις ρωσικές δυνάμεις.”

H απάντηση Υπ.Άμυνας Ρωσίας : αξιωματούχοι του Κιέβου ισχυρίζονται ότι πολλοί άμαχοι είναι στο Azovstal κάτι που αποτελεί ακριβώς ένα ακόμη FAKE NEWS για να σώσουν τους εθνικιστές. Σε περίπτωση που κάποιοι άμαχοι είναι στο Αζοφστάλ ζητάμε να ληφθούν μέτρα για την ελευθερία τους και να βγουν μέσω των ανθρωπιστικών διαδρόμων. Η Ρώσικη Ομοσπονδία εγγυάται την ασφαλή εκκένωση όλων των αμάχων δίχως διάκριση κι τη μετακίνηση τους σε ανθρωπιστικά κομβόι προς όποια κατεύθυνση επιλέξουν.Οι αξιωματούχοι των αρχών του Κιέβου και οι δράστες ης απάνθρωπης δράσης στο Αζοφστάλ είναι εγκληματίες πολέμου και τρομοκράτες”,

Εν ολίγοις λέει ή είναι FAKE NEWS η παρουσία αμάχων στο Αζοφστάλ ή αν τόσοπολύ ενδιαφέρεστε γι αυτούς όπως ισχυρίζεστε πάψτε να τους έχετε ανθρώπινη ασπίδα κι αφήστε τους να βγουν μέσω ανθρωπιστικών διαδρόμων..

Στο μεταξύ 120 πολίτες που ήταν σε υπόγεια κατοικιών δίπλα στο Azovstal επωφελήθηκαν σήμερα από την προσωρινή κατάπαυση πυρός κι εκκενώθηκαν από ρώσικες δυνάμεις. Βγήκαν από αυτά χάρη σε μια προσωρινή και τοπική εκεχειρία που ανακοινώθηκε με πρωτοβουλία της Μόσχας και του Ντόνετσκ. Αφού υποχώρησαν κάτω από την επίθεση των επιθετικών αεροσκαφών, οι μαχητές του Αζόφ εγκατέλειψαν τα σπίτια δίπλα στο σημείο ελέγχου του εργοστασίου και τελικά δόθηκε η ευκαιρία στους πολίτες να εγκαταλείψουν τη ζώνη μάχης.

Το νέο τελεσίγραφο για παράδοση των μαχητών του Azovstal έληξε κι οι ρώσικες δυνάμεις ανέλαβαν και πάλι δυναμικά έργο εναντίον τους.

Νεκρός ο εκπεσών ” Μιχαήλ” ναζιστής του Αζόφ που ήταν παραστάτης του Ζελένσκι στη Βουλή!!!Την είδηση μάλιστα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ και σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού σκοτώθηκε σε μάχη με Ρώσους! Είχε αυτοπαρουσιαστεί ως μέλος του Τάγματος Αζόφ.

Η Ελληνική Δημοκρατία προστατεύεται από τον Μιχαήλ …λάθος κωδική ονομασία επέλεξε ο εκπεσών ψευδομιχαήλ! Αποκατάσταση…

Διαρκής προέλαση Ρώσων στο Ντονμπάς! .

Στον άξονα του Izium στο Ντονμπάς τα ρωσικά στρατεύματα συνέχισαν νότια από την Borova και κατέλαβαν το Pisky-Radkivski και έφτασαν στο Lozove. Η πόλη Tors’ke τώρα έχει πέσει στο ρώσικο στρατό Τα ουκρανικά στρατεύματα υποχωρούν προσπαθώντας να επιβραδύνουν την προέλαση.

Μια μεγάλη ρωσική επίθεση προσπαθεί να σπάσει τις ουκρανικές γραμμές κοντά στην Huliaipole, ανατολικά της Zaporizhzhia.

Την ίδια στιγμή, 25.000 Ρώσοι στρατιώτες προσπαθούν να κινηθούν νότια από το Izyum σε μια προσπάθεια διττής περικύκλωσης των στρατευμάτων της Ουκρανίας στο Ντονμπάς.. Τη νύχτα χτυπήθηκαν με βαρύ πυροβολικό το Nikolayev και τα περίχωρα του Χάρκοβο.

σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα στο Facebook, διοικητής των Ουκρανών στο Azovstal δήλωσε : « Αυτή είναι ίσως η τελευταία μας κλήση.Ζούμε ίσως τις τελευταίες μας μέρες τις τελευταίες μας ώρες. […] Οι Ρώσοι είναι δεκαπλάσιοι. Ο αντίπαλος έχει υπεροπλία-αβαντάζ στον αέρα, στο πυροβολικό στις δυνάμεις επί του πεδίου στο έδαφος, στον εξοπλισμό και στα τανκ..”

dimpenews.com