ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗΣ. Οι ισραηλινές δυνάμεις χτύπησαν την κηδεία της χριστιανής Παλαιστίνιας δημοσιογράφου που δολοφόνησε Ισραηλινός sniper. Χτυπούσαν ως κι αυτούς που κρατούσαν το φέρετρο! Ιεροσυλία τρομοκρατία. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ. ΒΙΝΤΕΟ

Οργίασαν οι ισραηλινές δυνάμεις κατά την κηδεία της χριστιανής Παλαιστίνιας δημοσιογράφου Shireen Abu Aqleh που δολοφόνησε εν ψυχρώ με σφαίρες στο κεφάλι Ισραηλινός sniper. Χτύπησαν την κηδεία. Πάνοπλοι αστυνομικοί έδερναν ανηλεώς τον κόσμο ως και αυτούς που επωμίστηκαν το φέρετρο. Λύγιζαν από τα χτυπήματα αλλά κρατούσαν ψηλά το φέρετρο. Βεβήλωση ιεροσυλία τρομοκρατία τυμβωρυχία βανδαλισμός … Χτύπησαν την νεκρώσιμη πομπή καθώς κατευθυνόταν από το Γαλλικό Νοσοκομείο στο κοιμητήριο..ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΗΚΑΝ με το φέρετρο της χριστιανής. Λίντσαραν ανηλεώς το πλήθος…

Οι ισραηλινές δυνάμεις χτύπησαν την κηδεία της χριστιανής Παλαιστίνιας δημοσιογράφου που δολοφόνησε Ισραηλινός sniper. Χτυπούσαν ως κι αυτούς που κρατούσαν το φέρετρο! Χτυπούσαν αδιακρίτως ως και τα στεφάνια. Να μην βρει ησυχία ούτε στο χώμα. Χτύπησαν το πένθος.Μίσος.. Ιεροσυλία τρομοκρατία. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ

Και όμως ο Τωβίτ (από το εβραϊκό τοβ=καλό) πραγματοποιούσε μυστική ταφή των συμπατριωτών του, που σκότωνε ο βασιλιάς Σενναχηρίμ και τους πετούσε έξω από τα τείχη της Νινευή. Και όταν τον κατέδωσαν κινδύνευσε με θάνατο. Σεβάστηκε τα ταφικά έθιμα ως θανάτου. Ο Τωβίτ είναι η Αντιγόνη της Βίβλου……….Κρίμα το μίσος αληθινά τυφλώνει…..Φανατισμός, μισαλλοδοξία.

Με νωπά τα σημάδια από το τραυματισμό του επειδή ακολούθησε τη νεκρώσιμη πομπή.

Η ισραηλινή αστυνομία επιτέθηκε στην νεκρώσιμη πομπή της δολοφονημένης δημοσιογράφου Shireen Abu Aqleh
Οι τηλεοπτικές εικόνες δείχνουν το φέρετρο της ρεπόρτερ του Al Jazeera Shireen Abu Aqleh σχεδόν να πέφτει καθώς η αστυνομία αρπάζει τις παλαιστινιακές σημαίες από το πλήθος.

Η αστυνομία συγκρούεται με τους πενθούντες που κουβαλούν το φέρετρο της Αμερικανοπαλαιστίνιας δημοσιογράφου Shireen Abu Aqleh έξω από το νοσοκομείο St Joseph στην Ανατολική Ιερουσαλήμ.Οι ισραηλινές δυνάμεις επιτέθηκαν στη πομπή , κλωτσώντας και χτυπώντας ανθρώπους με γκλομπ και κάνοντας τους πενθούντες που κουβαλούσαν το φέρετρό της να χάσουν την ισορροπία τους και να το ρίξουν σχεδόν στο έδαφος.

Οι παλαιστινιακές σημαίες κυμάτιζαν από πολλούς χιλιάδες ανθρώπους που παράκαμψαν τα οδοφράγματα στην κατεχόμενη Ανατολική Ιερουσαλήμ για να συμμετάσχουν στην νεκρώσιμη ακολουθία την Παρασκευή για τη δημοσιογράφο του Al Jazeera, Shireen Abu Aqleh. Το πλήθος τραγούδησε τον παλαιστινιακό εθνικό ύμνο και φώναζε το όνομα της χαμένης πατρίδας «Παλαιστίνη! Παλαιστίνη!” Έγινε ρίψη χειροβομβίδων κρότου-λάμψης και τα τζάμια της νεκροφόρας έσπασαν.
Το Ισραήλ απαγορεύει τις δημόσιες επιδείξεις παλαιστινιακών σημαιών και συχνά εμποδίζει τους ανθρώπους να τις υψώνουν σε συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις στην πόλη.

Η Rima Baqleh, μια Παλαιστίνια κοινωνιολόγος από την Ιερουσαλήμ που παρευρέθηκε στην εκκλησία για την Abu Aqleh, είπε: «Είναι απαράδεκτο να επιτίθενται στο φέρετρό της και να μην σέβονται την κηδεία. Η Shireen είχε καλύψει την ιστορία της Παλαιστίνης από τότε που ήταν κορίτσι και πάντα ήθελε να απελευθερωθεί η Ιερουσαλήμ. Νομίζω ότι σήμερα η Shireen κατάφερε να απελευθερώσει την Ιερουσαλήμ – να μεταφέρει την παλαιστινιακή σημαία στα χέρια χιλιάδων ανθρώπων στον δρόμο για την ταφή της».

Μια εξέχουσα προσωπικότητα της Παλαιστίνης η Χανάν Ασράουι, έγραψε στο Twitter ότι «εξαγριωμένες ισραηλινές «ειδικές δυνάμεις» επιτίθενται άγρια ​​στη νεκρώσιμη πομπή που φέρει το φέρετρο» της Abu Aqleh καθώς έφευγε από το νοσοκομείο St Joseph. «Η απανθρωπιά [του] Ισραήλ εμφανίζεται πλήρως», είπε η πρώην αξιωματούχος της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης.

Toυς πείραξαν μόνο οι Παλαιστινιακές σημαίες ή και το ότι η δημοσιογράφος ήταν χριστιανή την έκανε κόκκινο πανί;

Kι ενώ γράφονται αυτές οι γραμμές νύχτα Παρασκευής το Ισραήλ επιτέθηκε στη Συρία πυραυλική επίθεση στη Λαοδίκεια-Λατάκια και στα περίχωρα της Χάμα.

Image

Περίπου στις 20:23 σήμερα το βράδυ, το Ισραήλ πραγματοποίησε αεροπορική επίθεση με εκρήξεις βλημάτων από την κατεύθυνση της Μεσογείου, δυτικά του Μπανιά, η αεράμυνα αντιμετώπισε τους πυραύλους της επίθεσης και κατέρριψε τους περισσότερους. 5 νεκροί, μεταξύ των οποίων ένας άμαχος, και 7 τραυματίες, μεταξύ των οποίων ένα παιδί, και πρόκληση ορισμένων υλικών απωλειών.3 κύματα επιθέσεων.Η «ισραηλινή» επίθεση είχε επίσης στόχο την περιοχή του χωριού Al-Suwaidi στην ύπαιθρο Masyaf.

Η συριακή αεράμυνα κατέρριψε 26 από τους 32 ισραηλινούς πυραύλους…

Συγχρονισμένη επίθεση κι από Τουρκία κατά Συρίας την ίδια ώρα που το Ισραήλ βομβάρδιζε για πολλοστή φορά τη Συρία. Ο τούρκικος στρατός βομβάρδισε την επαρχία Χαλεπίου.

Από τη νεκρώσιμη ακολουθία της δημοσιογράφου.

Το μεταθανάτιο αδιόρατο χαμόγελο της δολοφονηθείσας από Ισραηλινό sniper χριστιανής Παλαιστίνιας δημοσιογράφου!!

dimpenews.com