ΕΚΤΑΚΤΟ Με διαταγή Γερμανών εξοπλίζουμε Ουκρανοναζί! Σολτς: ”η Ελλάδα θα στείλει τανκ σοβιετικού τύπου στην Ουκρανία και η Γερμανία θα της τ’ αντικαταστήσει”….Το ρόλο του χρήσιμου ηλιθίου για Ελλάδα επέλεξε η Δύση. Στο μάτι του κυκλώνα η χώρα.

Με διαταγή Γερμανών εξοπλίζουμε Ουκρανοναζί! Σολτς: ”η Ελλάδα θα στείλει τανκ σοβιετικού τύπου στην Ουκρανία και η Γερμανία θα της τ’ αντικαταστήσει”….Το ρόλο του χρήσιμου ηλιθίου για Ελλάδα επέλεξε η Δύση. Στο μάτι του κυκλώνα η χώρα. Δουλεύουμε για το γερμανικό-ναζιστικό ρεβανσισμό αναθεωρητισμό…. Συνεργάτες

Ο Γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς λέει η χώρα του θα προμηθεύσει την Ελλάδα με οχήματα μάχης πεζικού για να μπορέσει να στείλει η Ελλάδα τα όπλα της στην Ουκρανία.Tην είδηση τώρα μεταδίδουν διεθνή πρακτορεία και δημοσιογράφος της ZDF.Η Ελλάδα θα στείλει τανκ σοβιετικού τύπου στην Ουκρανία και η Γερμανία θα της τ΄αντικαταστήσει δήλωσε ο Σολτς…

Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς αποκάλυψε την Τρίτη ότι η Ελλάδα θα στείλει τα παλιά της τανκς της Σοβιετικής εποχής στην Ουκρανία.

Σε αντάλλαγμα, η Αθήνα θα λάβει σύγχρονα τεθωρακισμένα οχήματα από το Βερολίνο, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αρχηγός της γερμανικής κυβέρνησης.

Σημείωσε επίσης ότι ο Πολωνός πρωθυπουργός Mateusz Morawiecki συμμετείχε στη συμφωνία ανταλλαγής τανκς μεταξύ Γερμανίας, Ελλάδας και Ουκρανίας.”Έχουμε πλέον καταλήξει σε συμφωνία με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας. Για αυτό θα εξοπλίσουμε την Αθήνα με γερμανικά τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού” είπε.

Το ρόλο του χρήσιμου ηλιθίου για Ελλάδα επέλεξε η Δύση. Στο μάτι του κυκλώνα η χώρα με προτροπή των φίλων μας …των Γερμανών ….Μας δίνουν κρέας… Με χειροκροτήματα στο Κογκρέσο άρχισε κι ο Ζελένσκι…

Η ”Καθημερινή” μεταδίδει ότι η Γερμανία θα παραδώσει οχήματα μάχης πεζικού (IFV) στην Ελλάδα, ώστε η κυβέρνηση της Αθήνας να μπορέσει να παραδώσει όπλα σοβιετικού τύπου στην Ουκρανία, δήλωσε την Τρίτη ο Γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς.

«Θα παρέχουμε στην Ελλάδα γερμανικά οχήματα μάχης πεζικού», είπε στους δημοσιογράφους μετά τη διήμερη σύνοδο κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες, προσθέτοντας ότι είχε συνάψει συμφωνία με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας γνωστοποιήθηκε ότι κατόπιν προηγουμένων συζητήσεων και μετά τη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Καγκελάριο της Γερμανίας Όλαφ Σολτς συμφωνήθηκε η παραχώρηση Τεθωρακισμένων Οχημάτων Μάχης ανατολικογερμανικής προελεύσεως τύπου ΒΜΡ-1 (παραλαβής 1994), προκειμένου να σταλούν στην Ουκρανία και η ταυτόχρονη αντικατάστασή τους με ίσο αριθμό Τεθωρακισμένων Οχημάτων Μάχης γερμανικής κατασκευής τύπου Marder.

Τη στήριξη στην Ουκρανία, μεταξύ άλλων συζήτησαν ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς κατά τη συνάντησή τους την Τρίτη, στο περιθώριο της δεύτερης ημέρας της έκτακτης συνόδου κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

dimpenews.com