Ισχυρή πυραυλική επίθεση με “Kalibr” στο τούνελ Besksidsky στα Καρπάθια από όπου ήρθαν τα ΝΑΤΟικά όπλα! Ρώσικη επίθεση στο λιμάνι του Ochakovo. Καταστράφηκαν 2 πυραυλικά σκάφη.Απελευθερώθηκε όλη η πόλη του Severodonetsk ο εχθρός αμύνεται στη βιομηχανική ζώνη!!

Πυραυλική επίθεση με “Kalibr” στο τούνελ Besksidsky στα Καρπάθια στο Λβιβ από όπου ήρθαν τα ΝΑΤΟικά όπλα! Ρώσικη επίθεση στο λιμάνι του Ochakovo. Καταστράφηκαν 2 πυραυλικά σκάφη.Απελευθερώθηκε όλη η πόλη του Severodonetsk ο εχθρός αμύνεται στη βιομηχανική ζώνη!!

Τώρα,αναφέρονται εκρήξεις στο Κίεβο και στο Λβοφ. Τα συστήματα αεράμυνας ενεργοποιήθηκαν και εμπλέκονται,.Πληροφορίες για 4 εκρήξεις στο Lvov.Ουκρανικές πηγές υποστηρίζουν ότι χτυπήθηκε το τούλελ Beskidy στην περιφέρεια Lvov. Είναι ένας σημαντικός διαμετακομιστικός διάδρομος που συνδέει τη Δυτική Ουκρανία με την υπόλοιπη Ευρώπη μέσω των Καρπαθίων.

Ισχυρή πυραυλική επίθεση με “Kalibr” στη σήραγγα Besksidsky στα Καρπάθια – από εδώ ήρθε η προμήθεια δυτικών όπλων στην Ουκρανία.Το μήκος της σήραγγας είναι πάνω από 2 χιλιόμετρα. Πάνω από το 60% των εμπορευμάτων υπό διαμετακόμιση περνούν μέσω αυτής στη Δυτική και Κεντρική Ευρώπη. Σκοπός της επίθεσης είναι να διαταραχθεί η επιμελητεία των δυτικών προμηθειών όπλων

Σύμφωνα με πληροφορίες, πύραυλοι κρουζ έπληξαν τη σιδηροδρομική σήραγγα Beskydy, η οποία διασχίζει τα Καρπάθια Όρη.

Οι ειδικές δυνάμεις Akhmat, σε συνεργασία με NM της LPR, καθάρισαν όλες τις αστικές ζώνες στο Severodonetsk για λογαριασμό του ρώσικου στρατού. Δεν απομένει παρά η βιομηχανική ζώνη όπου χθες οργανώθηκε μια τρομοκρατική επίθεση με μια έκρηξη νιτρικού οξέος στο σύμπλεγμα του εργοστασίου Azot, μεταφέρει ο WarGonzo.

Ο επικεφαλής της Lugansk OVA (ουκρανική διοίκηση) Sergey Gaidai το 80% της πόλης βρίσκεται ήδη υπό τον έλεγχο του ρωσικού στρατού, συμπεριλαμβανομένων των βόρειων περιοχών.

Ο στόλος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας καταστράφηκε κοντά στο Ochakovo.
Ο ουκρανικός στόλος ηττήθηκε στο λιμάνι του Ochakovo, όσοι μπόρεσαν να επιβιώσουν αναλύθηκαν σε δάκρυα, αναφέρει το telegram κανάλι Kherson Vestnik. Επίσης πυρομαχικά διασποράς έπληξαν το δεξαμενόπλοιο Brentix που ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Ochakov στις 1 Ιούνη.Το δεξαμενόπλοιο βρίσκεται στο λιμάνι του Ochakov χωρίς φορτίο. Πυρομαχικά χτύπησαν τη δεξαμενή του πλοίου.

«Σήμερα το απόγευμα, ως αποτέλεσμα επίθεσης στο λιμάνι Ochakov, καταστράφηκαν δύο πυραυλικά σκάφη των ουκρανικών ναυτικών δυνάμεων. Ως αποτέλεσμα, η πλεύση των πλοίων άρχισε σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν από το ρωσικό πυροβολικό. Συνιστούμε να ακολουθήσετε μια πορεία προς τη Σεβαστούπολη κάτω από μια λευκή σημαία – αυτό είναι εγγυημένο ότι θα σώσει τις ζωές των Ουκρανών ναυτικών », συνέστησε η ανακοίνωση.

Επίσης σήμερα, ένα ουκρανικό αεροπλάνο καταρρίφθηκε πάνω από το έδαφος της ΛΔΔ. Πριν από αυτό, οι δυνάμεις αεράμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατέρριψαν ένα ουκρανικό αεροπλάνο γεμάτο δυτικά όπλα. Επίσης, πύραυλοι υψηλής ακρίβειας σταμάτησαν την παραγωγή κινητήρων για την πολεμική αεροπορία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Νωρίτερα, οι συμμαχικές δυνάμεις κατέστρεψαν μονάδα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας με αμερικανικά οβιδοβόλα. Πριν από αυτό, μια συστοιχία αμερικανικών οβίδων καταστράφηκε από τα πυρά των δυνάμεων NVO. Επίσης, Ουκρανοί έφεδροι σε τρεις περιοχές της Ουκρανίας εξοντώθηκαν από το χτύπημα των ρωσικών δυνάμεων.

Ο στρατός ου Ζελένσκι παραδίδεται μαζικά …εδώ στο Krasny Lyman

dimpenews.com

One thought on “Ισχυρή πυραυλική επίθεση με “Kalibr” στο τούνελ Besksidsky στα Καρπάθια από όπου ήρθαν τα ΝΑΤΟικά όπλα! Ρώσικη επίθεση στο λιμάνι του Ochakovo. Καταστράφηκαν 2 πυραυλικά σκάφη.Απελευθερώθηκε όλη η πόλη του Severodonetsk ο εχθρός αμύνεται στη βιομηχανική ζώνη!!

  1. Ρε μ’αυτές τις βιομηχανικές ζώνες, καταφύγιο για τις κατσαρίδες συνέχεια! Μήπως θα πρέπει οι ρώσσοι πρώτα να ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ τις βιομηχανικές ζώνες και ύστερα να μπουκάρουν; 🙂

    Like

Comments are closed.