Μαριούπολη: Απόρρητο έγγραφο δίνει εντολή στο Τάγμα Αζόφ να λάβει θέσεις βολής σε οικισμούς..Ανθρώπινη ασπίδα οι άμαχοι αυτό ήταν το σχέδιο! ΦΩΤΟ

Μυστικό έγγραφο με την κωδική ονομασία “Storm” βρέθηκε στη Μαριούπολη με το οποίο δίνεται διαταγή στις δυνάμεις του ναζιστικού Τάγματος Azov να λάβουν θέσεις βολής σε οικισμούς (άμαχοι), κήπους, ρέματα, που εντάσσονται στη ζώνη ευθύνης των εθνικιστών. Με εντολή και κάθε επισημότητα οι τρομοκράτες του Αζόφ χρησιμοποίησαν τον πληθυσμό ως ανθρώπινη ασπίδα κάτι που αποτελεί έγκλημα πολέμου.

Απόρρητα έγγραφα του Tάγματος του Αζόφ που βρέθηκαν στη Μαριούπολη ανέθεταν στους εθνικιστές να πάρουν θέσεις βολής σε κατοικημένες περιοχές, ανέφερε ανταποκριτής του RIA Novosti.


«Μερικό καμουφλάζ για μικρές ομάδες και εξοπλισμό μπορεί να παρέχεται από οικισμούς, κήπους, ρέματα, που αποτελούν μέρος της περιοχής ευθύνης μας», αναφέρεται στη δεύτερη παράγραφο από την κορυφή της τρίτης σελίδας του μυστικού επιχειρησιακού σχεδίου του Τάγματος Azov με τον αριθμό 1/16 κι με την κωδική ονομασία “Storm”.

Αναφέρει επίσης ότι «ως καταφύγιο μπορούν να λειτουργήσουν μόνο κτίρια στους πλησιέστερους οικισμούς στις θέσεις μας, σκάμματα, χαρακώματα που θα καταλάβουν οι μονάδες μας».

Στο μεταξύ η ζωή επανέρχεται σιγά σιγά σε μια κανονικότητα στη Μαριούπολη.

Ο σύμβουλος του επικεφαλής του DPR Igor Kimakovsky ανέφερε την έναρξη εννέα σχολείων στη Μαριούπολη.

«Εννέα σχολεία λειτουργούν ήδη, τα σχολικά βιβλία έχουν παραδοθεί», είπε ο Κιμακόφσκι.

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι η τηλεόραση έχει αρχίσει να λειτουργεί στη Μαριούπολη και άνθρωποι που έχουν αρχίσει να πηγαίνουν στη δουλειά επιστρέφουν στην πόλη.

dimpenews.com