Όχι δεν είναι Ουκρανία. Είναι Συρία είναι Δαμασκός το διεθνές πολιτικό αεροδρόμιο μετά το βομβαρδισμό από Ισραήλ προχθές. Μούγκα στη στρούγκα για τα εγκλήματα πολέμου από ” περιούσιο”. Αν αυτό γινόταν σε ευρωπαϊκό αεροδρόμιο θα μιλούσαν για Τρομοκρατία!!!! Υπάρχει ένας Γεωπολιτικός Περιούσιος!!!

Όχι δεν είναι Ουκρανία. Είναι Συρία είναι Δαμασκός το διεθνές πολιτικό αεροδρόμιο μετά το βομβαρδισμό από Ισραήλ προχθές. Μούγκα στη στρούγκα για τα εγκλήματα πολέμου από ” περιούσιο”. Αν αυτό γινόταν σε ευρωπαϊκό αεροδρόμιο θα μιλούσαν για Τρομοκρατία!!!! Το αεροδρόμιο θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας αφού αχρηστεύθηκαν όλες οι πίστες.

Η Συρία διέκοψε τις πτήσεις από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Δαμασκού «μέχρι νεωτέρας» την Παρασκευή, αφού οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές κατέστρεψαν τον αεροδιάδρομο και έναν τερματικό σταθμό, ανακοίνωσε το υπουργείο Μεταφορών.

Ένας Σύρος στρατιωτικός αξιωματούχος που επικαλείται το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA είπε ότι η συριακή αεράμυνα αναχαίτισε τους ισραηλινούς πυραύλους, κατέρριψε τους περισσότερους από αυτούς, αλλά η επίθεση νωρίς το πρωί τραυμάτισε έναν άμαχο και προκάλεσε υλικές ζημιές.(Reuters)

Η Μόσχα αντέδρασε. Ο Λαβρόφ δήλωσε:
«Μια βιτσιόζικη ​​επίθεση κατά πολιτικών στόχων», «μια πρόκληση που θέτει σε κίνδυνο τις ζωές αθώων ανθρώπων», «μια στρεβλή πρακτική αντίθετη με το διεθνές δίκαιο».

Δεν μασάμε όλοι σανό. Το Ισραήλ είναι στο διεθνές απυρόβλητο κι όποιος τολμήσει και καταγγέλει τις παρανομίες του ( κουρελόχαρτο καθημερινά το Διεθνές Δίκαιο σε Παλαιστίνη, Συρία) ”’τον τρώει η μαρμάγκα” αχρηστεύεται μέσα από λογοκριτικούς μηχανισμούς που δρουν με χτυπήματα κάτω από τη μέση του στυλ ” ακυρωμένο συμβόλαιο” και λογική μιντιακής μαφίας.

Τα ξενοκίνητα λόμπι που λειτουργούν ως παράλληλοι θεσμοί στα κράτη και διαβρώνουν εκ των έσω τους μηχανισμούς έως τους καταλαμβάνουν είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος απειλή για δημοκρατία εθνική ασφάλεια και επιβίωση ενός λαού..

Αυτό συνέβη και στην Ουκρανία με τον δυτικό υπερήρωα των σπαγκέτι Γουέστερν Ζελένσκι…….Οι Ζελένσκηδες πουλώντας ευκαιριακό υπερπατριωτιλίκι δημιουργούν χαμένες πατρίδες και χαμένες προσδοκίες και αιματοκυλούν τη χώρα τους τη διαμελίζουν.. Δίνουν βορά το λαό τους…..Σε ποιο λόμπι είναι ο Ζελένσκι;;; το γνωρίζουν και οι πιο γενναίες κότες κι ας μην το κακαρίζουν….

Υπάρχει ένας γεωπολιτικός περιούσιος πως να το κάνουμε αυτή είναι η αλήθεια..

Επίσης μην τα μπερδεύουμε άλλο σύμμαχος και άλλο κατακτητής έστω και μέσω μιας φαινομενικά ανώδυνης κατοχής που είναι η διείσδυση!!

Ακόμη μια και μιλάμε για αναθεωρητισμούς Ισραήλ η μεγαλύτερη αναθεωρητική δύναμη στην Ιστορία…

dimpenews.com