+18 Αποκεφαλισμός ανώτερου στρατιωτικού στη Συρία από τρομοκράτες. ΦΩΤΟ

Αποκεφαλισμός ανώτερου στρατιωτικού στη Συρία από τρομοκράτες. Δύο Σύροι στρατιωτικοί δολοφονήθηκαν από ισλαμιστές τρομοκράτες στην επαρχία της Daraa. Κοντά στο Τasil, αταυτοποίητοι γάζωσαν τον έναν.Χθες, Παρασκευή, κάτοικοι της πόλης Jassim, δυτικά της Daraa, βρήκαν το αποκεφαλισμένο σώμα του Mustafa Munther Alloush, ανώτερου αξιωματικού της Έβδομης Μεραρχίας των κυβερνητικών δυνάμεων, σε γεωργική περιοχή κοντά στην πόλη. Είχε απαχθεί στις 16 Ιουνίου από το σπίτι του. Κατάγεται από την επαρχία Χάμα (Salamiyah)

Κανείς δεν διεκδίκησε τις αποτρόπαιες ενέργειες αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι πίσω από αυτές είναι η Daesh.

o αποκεφαλισμένος στρατιωτικός

Η « Ahrar Houran» είπε ότι ο στρατιωτικός στη «Στρατιωτική Ασφάλεια» των δυνάμεων του Άσαντ, «Abu Ali Khalouf», σκοτώθηκε αφού στοχεύθηκε με σφαίρες από άγνωστους επιτιθέμενους στο δρόμο μεταξύ των πόλεων Tasil και Sahem al- Γκολάν, δυτικά της Daraa. Ο Ahmed Mohamed Makhlouf, σκοτώθηκε σ΄ενέδρα ενώ πήγαινε για δουλειά στο απόσπασμα Shagara. Το σώμα του βρέθηκε στις αγροτικές πεδιάδες μεταξύ των πόλεων Tsil και Sahem Al-Golan στη δυτική ύπαιθρο της Daraa, φέροντας σημάδια βασανιστηρίων και ήταν διάτρητο από σφαίρες!

Ο Khalouf ήταν ο αξιωματικός μελετών ασφαλείας στο απόσπασμα της πόλης Shagara και κατάγεται από το χωριό Baarin στην περιοχή Masyaf της επαρχίας Hama, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

dimpenews.com