ΕΚΤΑΚΤΟ Επίσκεψη αστραπή του Υπ. Άμυνας Ρωσίας Σοιγκού σε Ουκρανία!! Ο Πούτιν έβαλε πάνω στο Μπάιντεν που είναι Γερμανία το Σοιγκού! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Υπουργός Άμυνας Ρωσίας ο Σοιγκού πραγματοποίησε επίσκεψη αστραπή στην Ουκρανία και επιθεωρεί τις ρώσικες δυνάμεις εκεί ενώ είχε σύσκεψη και εξέτασε στρατηγικούς σχεδιασμούς με επιτελείς. H επίσκεψη Σοιγκού συμπίπτει με την άφιξη Μπάιντεν στη Γερμανία για Σύνοδο Κορυφής των G7 και συνάντηση με Σολτς..Η κινητοποίηση χθες νύχτα με Πούτιν να σπεύδει σε Κρεμλίνο είχε τελικά νόημα. Kάτι μεγάλο ετοιμάζουν οι Ρώσοι ή απλά ο Πούτιν έβαλε πάνω στον Μπάιντεν το Σοιγκού.

Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης των ελεγχόμενων περιοχών στην Ουκρανία, ο Σεργκέι Σόιγκου άκουσε αναφορές από τους διοικητές για την τρέχουσα κατάσταση και τις ενέργειες των ρωσικών δυνάμεων στις επιχειρησιακές περιοχές.

Ο Ρώσος Υπ. Άμυνας έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στην οργάνωση συνολικής υποστήριξης για επιχειρήσεις μάχης, καθώς και στη δημιουργία όλων των απαραίτητων συνθηκών διαβίωσης για το ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό σε προσωρινά σημεία ανάπτυξης.

Επιπλέον, ο Σόιγκου απένειμε το Χρυσό Αστέρι του Ήρωα της Ρωσίας και το Τάγμα του Θάρρους σε Ρώσους στρατιωτικούς που διακρίθηκαν σε αποστολές μάχης.

Ο Σόιγκου εξέφρασε εμπιστοσύνη στις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Ντονμπάς.
«Είμαι σίγουρος για εσάς, έχετε ακόμη πολλές ένδοξες πράξεις μπροστά σας προς όφελος της πατρίδας μας, των ενόπλων δυνάμεων και των αερομεταφερόμενων στρατευμάτων, συγχαρητήρια», είπε ο Σόιγκου.

Ο Πεσκόφ είπε ότι ο Σόιγκου θα αναφέρει στον Πούτιν τα αποτελέσματα της επιθεώρησης τoυ ρώσικου στρατού στην ειδική επιχείρηση.

14 πύραυλοι στόχευσαν θέσεις στο Κίεβο σήμερα το πρωί στα προεόρτια της επίσκεψης..

dimpenews.com