Ζαχάροβα: «Μόνο οι σατανιστές θα μπορούσαν να επιβάλουν κυρώσεις κατά του Πατριάρχη».Κάτι ξέρει….. Ο Καναδάς επέβαλε κυρώσεις στον Πατριάρχη Κύριλλο.

Στις 8 Ιουλίου οι αρχές του Καναδά επέβαλαν κυρώσεις κατά του αρχηγού της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, κορυφαίων δημοσιογράφων της χώρας, αξιωματούχων, επιχειρηματιών και ρωσικού χρυσού. ”Κυρώσεις κατά του Πατριάρχη θα μπορούσαν να επιβληθούν μόνο από σατανιστές” απαντάει η Ζαχάροβα. Κάτι ξέρει…Υπονοεί κάτι είναι σαφές..Kαι δεν είναι καμιά θεούσα η Ζαχάροβα ούτε καμιά πλανεμένη σκοταδίστρια το αντίθετο κι ωστόσο φωτογραφίζει την ελίτ της Δύσης για Σατανισμό…Eίναι από τα γενοφάσκια της μέσα στη διπλωματία καθώς είναι κόρη υψηλόβαθμου Ρώσου διπλωμάτη.. Πολλά έχουν δει τα μάτια της και πολλές πληροφορίες διαχειρίστηκε…

Ο χρυσός από τη Ρωσία και τα χρυσά είδη απαγορεύεται πλέον να πωλούνται στον Καναδά. Και στον Πατριάρχη πάσης Ρωσίας Κύριλλο και στους δημοσιογράφους θα απαγορεύεται η είσοδος και όλα τα περιουσιακά στοιχεία τους στον Καναδά θα δεσμεύονται, αν φυσικά υπάρχουν κατ’ αρχήν εκεί.

«Μόνο οι σατανιστές θα μπορούσαν να επιβάλουν κυρώσεις κατά του Πατριάρχη», αντέδρασε αμέσως στο κανάλι της στο Telegram, εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα. Ωστόσο, και η ίδια η Ζαχάροβα κατέληξε σε αυτήν την «καναδική λίστα». Όπως η εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσίας Irina Volk.

Μεταξύ των δημοσιογράφων που υπόκεινται σε κυρώσεις, είναι και ο αρχισυντάκτης της Komsomolskaya Pravda, Βλαντιμίρ Σουνγκόρκιν.

Καθώς και η οικοδέσποινα του Channel One Ekaterina Andreeva, γνωστοί δημοσιογράφοι και τηλεοπτικοί παρουσιαστές Olga Skabeeva, Arkady Mamontov, Roman Babayan, Anton Krasovsky, Tigran Keosayan, Armen Gasparyan, Alexey Pimanov και ο επικεφαλής της Πανρωσικής Κρατικής Τηλεόρασης και Ραδιοφωνικής Εταιρείας Oleg Dobrodeev.

Ο Καναδάς εισήγαγε επίσης τους δικούς του περιορισμούς κατά της Ρωσίδας συγγραφέα Zakhara Prilepina, του πρώην διευθυντή της Yandex Tigran Khudaverdyanheads του Υπουργείου Ψηφιακής Ανάπτυξης Maksuta Shadayeva και της πρώην τραπεζίτη Alexandra Lebedev.

Δηλαδή, στην πραγματικότητα, αυτές οι κυρώσεις δεν είναι εναντίον του στρατιωτικού συγκροτήματος της Ρωσίας. Και ούτε καν εναντίον της ρωσικής οικονομίας.

Πρόκειται για μια προσπάθεια να σπάσει ο πνευματικός και πληροφοριακός πυρήνας της χώρας.

Αλλά αυτό είναι απίθανο να συμβεί.

dimpenews.com