Αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας κατά του επικεφαλή της περιοχής Μελιτόπολης. Σκοτώθηκε ο Ουκρανός σαμποτέρ!! Ο επικεφαλής της διοίκησης του Veliky Burluk στην περιοχή του Χάρκοβο δολοφονήθηκε σε τρομοκρατική επίθεση Ουκρανών!

Η ουκρανική DRG ήθελε να σκοτώσει τον επικεφαλή της περιοχής Μελιτόπολης. Απέτυχε η απόπειρα δολοφονίας ο σαμποτέρ δολοφονήθηκε.
Οι σαμποτέρ του GUR κατευθύνθηκαν προς το έδαφος της περιοχής Μελιτόπολης, που ελέγχεται από ρωσικά στρατεύματα.
Εξολοθρεύτηκε ο σαμποτέρ που πυροβόλησε στο σπίτι του επικεφαλή της περιφέρειας Μελιτόπολης στην περιοχή Zaporozhye.
Σύμφωνα με το RIA Novosti ο σαμποτέρ, ο οποίος επιτέθηκε στον επικεφαλή της διοίκησης της περιφέρειας Μελιτόπολης της περιοχής Zaporozhye, αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη και πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε, δήλωσε ο Vladimir Rogov, εκπρόσωπος της στρατιωτικής-πολιτικής διοίκησης της περιοχής.
Το ουκρανικό καθεστώς επιχείρησε να δολοφονήσει τον επικεφαλής της διοίκησης της περιφέρειας Μελιτόπολης της περιοχής Ζαπορόζιε, Αντρί Σιγκούτα,o oποίος δεν τραυματίστηκε, ανέφερε νωρίτερα το περιφερειακό υπουργείο Εσωτερικών.

«Τη νύχτα, ένας σαμποτέρ πυροβόλησε στο σπίτι του αξιωματούχου και μετά προσπάθησε να κρυφτεί σε μια δασώδη περιοχή στα προάστια της Μελιτόπολης. Ως αποτέλεσμα των μέτρων που ελήφθησαν, ο εγκληματίας ανακαλύφθηκε. Κατά τη σύλληψη, πρόβαλε ένοπλη αντίσταση. ”


“Ο Αντρέι Σιγκούτα συνεχίζει να εργάζεται ως συνήθως. Τίποτα δεν απειλεί τη ζωή του”, πρόσθεσε ο Ρογκόφ. Λαμβάνονται επιχειρησιακά και ανακριτικά μέτρα για τη διαπίστωση των συνθηκών του εγκλήματος, καθώς και για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του τρομοκράτη του Ζελένσκι, σημείωσε.

Κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης, ο ρωσικός στρατός ανέλαβε τον έλεγχο της περιοχής Χερσώνας και του τμήματος του Αζόφ της περιοχής Zaporozhye στη νότια Ουκρανία. Στις περιφέρειες σχηματίστηκαν πολιτικοστρατιωτικές διοικήσεις, το ρούβλι τέθηκε σε κυκλοφορία και άρχισαν να εκπέμπουν ρωσικά τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικοί σταθμοί. Οι περιφέρειες ανακοίνωσαν σχέδια προσάρτησης στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Σε μια άλλη τρομοκρατική επίθεση….

Ο επικεφαλής της διοίκησης του Veliky Burluk στην περιοχή του Χάρκοβο, περιοχή που ελέγχεται από τη Ρωσική Ομοσπονδία, Yevgeny Yunakov, σκοτώθηκε από Ουκρανό τρομοκράτη. Εθνικιστές τοποθέτησαν βόμβα κάτω από το αυτοκίνητό του.

Αφού έχασαν κατά κράτος στον πόλεμο στο Νότο οι Ουκρανοί επιδίδονται τώρα σε τρομοκρατικές επιθέσεις ότι κάνει η ”συριακή αντιπολίτευση” στην Ντάραα στη Συρία.

dimpnews.com