Ο Μπάιντεν πάει Ισραήλ και ο Πούτιν στο Ιράν! Τα στρατόπεδα πλέον είναι δεδομένα!

Ο Ρώσος Πούτιν θα επισκεφθεί την Τεχεράνη την επόμενη εβδομάδα καθώς ο Μπάιντεν επισκέπτεται το Ισραήλ αύριο Τετάρτη και την Παρασκευή, θα πάει στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας. Τα στρατόπεδα πλέον είναι δεδομένα. Ευρασία Ρωσία, Ιράν έναντι ΗΠΑ, Ισραήλ.

Όπως μεταδίδει το IRNA ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Ιράν την επόμενη εβδομάδα, δήλωσε Ιρανός βουλευτής.

Ο επικεφαλής της Οικονομικής Επιτροπής του ιρανικού κοινοβουλίου Mohammadreza Pour-Ebrahimi δήλωσε στο IRNA την Τρίτη ότι ο Ρώσος Πρόεδρος θα επισκεφθεί την Τεχεράνη την επόμενη εβδομάδα για να συζητήσει (σε πρώτο πλάνο) τον σχεδιασμό για την επέκταση των οικονομικών δεσμών μεταξύ του Ιράν και της Ρωσίας.

Μετά το πρόσφατο ταξίδι του προέδρου του Ιράν Εμπραχίμ Ραΐσι στη Ρωσία, είπε ο βουλευτής, έχει δημιουργηθεί μια θετική ατμόσφαιρα όσον αφορά την οικονομική συνεργασία Ιράν-Ρωσίας.

Ο Πουρ-Εμπραχίμι πρόσθεσε ότι έγιναν καλές συμφωνίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Ραΐσι στη Ρωσία, ξεκλειδώνοντας μια νέα σεζόν στις ανταλλαγές Ιράν-Ρωσίας και διασφαλίζοντας τη ρωσική πλευρά ότι η Τεχεράνη ήταν σοβαρή στην οικονομική συνεργασία με τη Μόσχα.

Οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την ΕΕ κατά της Ρωσίας έχουν κάνει τη χώρα να αισθάνεται την ανάγκη για συνεργασία με το Ιράν περισσότερο από πριν, σημείωσε.

Το Ιράν ετοιμάζεται να μεταφέρει εκατοντάδες στρατιωτικά drones στη Ρωσία συμπεριλαμβανομένων επιθετικών drones. Αυτό δήλωσε ο σύμβουλος της εθνικής ασφάλειας του 79χρονου Biden,ο Jake Sullivan.

dimpenews.com