+18 Νέο μακελειό στο Ντόνετσκ. Τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα ουκρανικών δυνάμεων σε σταθμό λεωφορείων. 2 νεκροί 6 τραυματίες! ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟΝέο μακελειό στο Ντόνετσκ. Τυφλό χτύπημα ουκρανικών δυνάμεων σε σταθμό λεωφορείων που σημαίνει ήθελαν να έχουν πολλά θύματα από αμάχους. Κανονικοί τρομοκράτες, Τα ίδια έκαναν στη Συρία και οι τζιχαντιστές μάτωναν τα λεωφορεία. Το απόγευμα της 14ης Ιουλίου 2022, ο ουκρανικός στρατός βομβάρδισε το κέντρο του Ντόνετσκ με πυροβολικό 155 χιλιοστών μοντέλα του ΝΑΤΟ, σκοτώνοντας δύο πολίτες και τραυματίζοντας έξι. Αυτός ο νέος τρομοκρατικός βομβαρδισμός σε μια αμιγώς οικιστική περιοχή όπου δεν υπάρχουν στρατιωτικά αντικείμενα έλαβε χώρα καθώς οι συμμαχικές δυνάμεις προχωρούσαν προς Avdeyevka, Seversk και Soledar.

Ενώ ο ρωσικός στρατός και οι λαϊκές πολιτοφυλακές του DPR και του LPR (Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ) προχωρούν προς το Σεβερσκ, το Σολεντάρ, το Σλαβιάνσκ και την Αβντεγιέφκα, ο ουκρανικός στρατός προφανώς αποφάσισε να εκδικηθεί αυτές τις νίκες πραγματοποιώντας νέος τρομοκρατικός βομβαρδισμός στο κέντρο του Ντόνετσκ…

Ενώ η κατάσταση είχε βελτιωθεί λίγο τις τελευταίες ημέρες όσον αφορά τους βομβαρδισμούς κατοικημένων περιοχών στις κεντρικές ή ανατολικές συνοικίες του Ντόνετσκ, ο ουκρανικός στρατός χρησιμοποίησε ένα αμερικανικό πυροβόλο M777 155 mm για να πυροβολήσει στις 14 Ιουλίου 2022 στις 15:00 στο σταθμό λεωφορείων που βρίσκεται κοντά στην κεντρική αγορά της πρωτεύουσας της ΛΔΔ.

Αυτός είναι ένας σημαντικός σταθμός λεωφορείων στο Ντόνετσκ όπου υπάρχει πάντα πολύς κόσμος και λεωφορεία ή μίνι λεωφορεία. Μία από τις οβίδες έπεσε κοντά σε λεωφορείο, κοντά στο πανεπιστήμιο, σκοτώνοντας ακαριαία τον οδηγό και μια νεαρή γυναίκα που επέστρεφε από τη δουλειά. Άλλοι έξι πολίτες, μεταξύ των οποίων ένα 17χρονο κορίτσι, τραυματίστηκαν. Μιας κοπέλας ακρωτηριάστηκε το πόδι της από θραύσματα.

Ο ουκρανικός στρατός βομβάρδισε επίσης τις συνοικίες Kirovski, Petrovski και Kuïbychevski στο Ντόνετσκ, καθώς και τις πόλεις Makeyevka και Gorlovka, τραυματίζοντας ακόμη πέντε πολίτες..

Αυτοί οι τρομοκρατικοί βομβαρδισμοί έρχονται καθώς οι Συμμαχικές δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο πολλών τοποθεσιών στη ΛΔΚ κοντά σ’ Avdeyevka, το Artiomovsk και το Kurakhovo, συγκεκριμένα: Novodonetskoye, Neskoutchnoye, Oktyabr, Mironovka, Krasny Pakhar, Roty , Vidrodjennia, Mednaya Rouda και Καμένκα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το μεγαλύτερο μέρος του Seversk βρίσκεται ήδη υπό τον έλεγχο των συμμαχικών δυνάμεων, οι μάχες διεξάγονται στα βορειοανατολικά προάστια του Soledar και η Yakovlevka δέχεται έφοδο. Επιπλέον, η κατάληψη του Kamenka θα επιτρέψει στις συμμαχικές δυνάμεις να ξεκινήσουν την περικύκλωση της Avdeyevka, από όπου ο ουκρανικός στρατός συχνά εκτελεί τους τρομοκρατικούς βομβαρδισμούς του εναντίον του Ντόνετσκ. Ελπίζοντας ότι αυτό θα βάλει γρήγορα ένα τέλος σε αυτό.

dimpenews.com