Υπ.΄Αμυνας Ρωσίας: Η αεροπορία μας κατέστρεψε ολοσχερώς της 115η μηχανοκίνητη Ταξιαρχία των Ουκρανών στην κατεύθυνση του Σεβέρσκ σκοτώνοντας 600 στρατιώτες!

Οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις κατέστρεψαν ολοσχερώς την 115η μηχανοκίνητη ταξιαρχία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας που επιχειρούσε στην κατεύθυνση Seversk, οι απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ανέρχονται σε περισσότερα από 600 άτομα, για να τα αναπληρώσουν, ο ουκρανικός στρατός κινητοποιεί κατοίκους των κοντινών οικισμών. Αυτό ανακοίνωσε το Σάββατο ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, αντιστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ.

«Ως αποτέλεσμα των χτυπημάτων υψηλής ακρίβειας των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων, η 115η μηχανοκίνητη ταξιαρχία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, που επιχειρούσε στην κατεύθυνση Seversk, καταστράφηκε ολοσχερώς. Μόνο τις τελευταίες δύο ημέρες, η απώλεια προσωπικού σε αυτή τη μονάδα ανήλθε σε περισσότερα από 600 άτομα. Οι κάτοικοι του Seversk, του Nikolaevka και άλλοι κινητοποιούνται επειγόντως για να αναπληρώσουν την ταξιαρχία από κοντινούς οικισμούς που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του ουκρανικού στρατού», είπε ο Konashenkov.TASS

Σύμφωνα με άλλες πηγές μεταξύ των 600 νεκρών συγκαταλέγονται και ξένοι Λεγεωνάριοι μισθοφόροι.

Ο Σοιγκού σήμερα διέταξε εντατικοποίηση της επιχείρησης προς πάσα κατεύθυνση σε όλα τα μέτωπα.

dimpenews.com