Έπεσε το Antonov έπεσαν και ο αρχηγός Μυστικών Υπηρεσιών Ουκρανίας (SBU) κι ο Γενικός Εισαγγελέας! Τους απέλυσε ο Ζελένσκι!!

Έπεσε το Antonov έπεσαν και ο αρχηγός Μυστικών Υπηρεσιών Ουκρανίας (SBU) κι ο Γενικός Εισαγγελέας! Τους απέλυσε ο Ζελένσκι!!

Ο Ζελένσκι απέλυσε τόσο τον επικεφαλής της SBU των Μυστικών Υπηρεσιών όσο και τον Γενικό Εισαγγελέα: «Εκατοντάδες προδότες ήταν στις τάξεις τους, προκαλώντας πολύ σοβαρά ερωτήματα για αυτούς τους ηγέτες” δήλωσε. Eπικαλείται δεκάδες περιπτώσεις συνεργασίας με τη Ρωσία από αξιωματούχους των υπηρεσιών τους, ένα πρόβλημα που είπε ότι είχε αγγίξει και άλλες υπηρεσίες. Άμεση παραδοχή και ομολογία ότι ακόμη και στους πιο ευαίσθητους μηχανισμούς του καθεστώτος είναι αμέτρητοι οι αντιφρονούντες.

Η καρατόμηση των 2 κορυφαίων για την Ασφάλεια υπευθύνων του αρχηγού της SBU, Ιβάν Μπακάνοφ, και της γενικής εισαγγελέα Ιρίνα Βενεντίκτοβα επέρχεται την επαύριο της κατάρρευσης του ουκρανικού αεροσκάφους Antonov που όπως διαρρέεται από πολλές πηγές μετέφερε δυτικά πυρομαχικά που από το ΝΑΤΟ προσφέρθηκαν στο καθεστώς κι έγιναν αντικείμενο εκμετάλλευσης του διεφθαρμένου επιτελείου και διακινήθηκαν σε λαθρεμπόριο όπλων προς τρίτες χώρες.

Το μαύρο Κουτί της Πανδώρας μόλις άνοιξε….Στράβωσε η δουλειά…

dimpenews.com