Ανεπιβεβαίωτο. Πηγές Υπ. Άμυνας Σερβίας: ”το Antonov μετέφερε πυρομαχικά για Β Συρία” από Τουρκία!

Ανεπιβεβαίωτες αναφορές. Πηγές Υπ. Άμυνας Σερβίας: ”το Antonov μετέφερε πυρομαχικά για Β Συρία” από Τουρκία! ”Η έρευνα για τη συντριβή του ουκρανικού αεροσκάφους στην Ελλάδα ελέγχει εάν το στρατιωτικό φορτίο περιελάμβανε φώσφορο που προοριζόταν για τη Συρία αναφέρουν πηγές του υπουργείου Άμυνας της Σερβίας” σύμφωνα με σχετική ανάρτηση.  Αναφορές για νάρκες φωσφόρου. Oι ελληνικές αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο να μετέφερε φώσφορο. Στις 15 Ιουλίου το ουκρανικό Antonov ήταν στην Άγκυρα στην Τουρκία από εκεί πέταξε για Νίσσα Σερβία από όπου και ξεκίνησε τη μοιραία πτήση το βράδυ της 16ης Ιουλίου με αποτέλεσμα να καταλήξει έξω από την Καβάλα φλεγόμενο.

Το επικίνδυνο φορτίο με τα πυρομαχικά ανατινάχθηκε με πολλαπλές εκρήξεις. Δεν εντοπίστηκαν επικίνδυνες ουσίες στο χώρο όπου κατέπεσε χθες το αεροσκάφος Αντόνοφ, έπειτα από τις μετρήσεις που έγιναν, ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος για την Πολιτική Προστασία.

Ήταν λαθρεμπόριο όπλων από δυτικό υλικό προορισμένο για Ουκρανία που μεταπωλήθηκε σε Τουρκία για να ενισχύσει τις θέσεις των ανταρτών της εν όψει της φημολογούμενης νέας εισβολής της στη Β Συρία;

dimpenews.com