Ανθούσα-Παλλήνη: Αυτοκτόνησε 84χρονος συνταξιούχος καπετάνιος του εμπορικού ναυτικού όταν είδε για 3η φορά το σπίτι του να καίγεται.Kαίγεται η Πεντέλη…. Μεγαλώσαμε κοιτάζοντας το βουνό να καίγεται …..!

Αυτοκτόνησε 84χρονος συνταξιούχος καπετάνιος του εμπορικού ναυτικού όταν είδε για 3η φορά το σπίτι του να καίγεται. ”Παράπλευρες απώλειες”. Τρεις εγκαυματίες έχουν ήδη μεταφερθεί στο «Γεώργιος Γεννηματάς». Η μεγάλη πυρκαγιά που σαρώνει περιμετρικά ως πύρινος κλοιός την Αθήνα για πολλοστή φορά αφήνει πίσω της τον πρώτο νεκρό. Εκκένωσε το σπίτι του απομακρύνθηκε κι όταν αργότερα επέστρεψε εκεί στα όρια Παλλήνης Ανθούσας στη θέα του κατεστραμμένου σπιτικού ου δεν άντεξε. Πήρε ένα πιστόλι κι αυτοπυροβολήθηκε. Αυτή η σκηνή είναι σκηνή από τη σύγχρονη τραγωδία στο νεοελληνικό πυρακτωμένο αμφιθέατρο του λεκανοπεδίου.

Που είναι οι ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης; Οι ειδήμονες μόνο για τα κανάλια προς χειραγώγηση της κοινής γνώμης υφίστανται;;

Παλαιά Πεντέλη, Ντράφι, Παλλήνη, Ανθούσα, Γέρακας, Άνω Βριλήσσια, Διώνη, Βούλα Πικερμίου. Η φωτιά πέρασε μέσα από αστικό ιστό. Κάηκαν σπίτια..

Η φωτιά απ΄ότι είπε ο π. Δήμαρχος Πεντέλης Στεργίου άρχισε πάνω από τον Άγ. Νικόλαο Καλισσίων στην καρδιά της Ανατολικής Πεντέλης κι επεκτάθηκε.

Kαίγεται η Πεντέλη καίγεται το Ντράφι η πυρκαγιά στο σύνηθες σημείο…..όπως πάντα. Μεγαλώσαμε κοιτάζοντας το βουνό να καίγεται …..

dimpenews.com