Πάσο καυσίμων QR στη Σρι Λάνκα, ψηφιακό δελτίο καυσίμων. Έρχεται κι εδώ… Από το υγειονομικό πάσο στο πάσο καυσίμων QR. ΒΙΝΤΕΟ

Στη Σρι Λάνκα εγκαθιδρύθηκε ένα ένα πάσο καυσίμων pass-carburant με κώδικα QR. Η κυβέρνηση κάθε Κυριακή χορηγεί εβδομαδιαία ποσόστωση καυσίμων ανά αυτοκίνητο. Με ψηφιακό δελτίο τα καύσιμα. Από το υγειονομικό πάσο QR στο πάσο καυσίμων QR. Αυτό το μέτρο θα επεκταθεί και στην Ευρώπη απλά το αρχίζουν πειραματικά από τριτοκοσμικές χώρες. Η Ευρώπη Τρίτος Κόσμος. Υλοποιούν την ίδια ατζέντα με περιορισμούς στην ελεύθερη κυκλοφορία πολιτών πρώτα με πρόσχημα την υγεία και τώρα την τεχνητή εν πολλοίς έλλειψη καυσίμων. Η ψηφιακή διάσταση είναι η νέα συνθήκη πραγματικότητας και ζωής.

Ο υπουργός Ενέργειας Kanchana Wijeskera δήλωσε σήμερα ότι το σύστημα κωδικών QR κάτω από την πύλη National Fuel Pass πειραματίστηκε με επιτυχία μετά τις αρχικές τεχνικές ατέλειες.

Είπε ότι το πιλοτικό εγχείρημα θα συνεχιστεί πριν προχωρήσει σε εθνικό επίπεδο την επόμενη εβδομάδα.

Η ποσόστωση καυσίμων σύμφωνα με τον τελευταίο αριθμό στις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων θα μειώσει τις ουρές καυσίμων τις επόμενες ημέρες ενώ θα επισπεύσει τη διανομή καυσίμων σε όλη τη χώρα.

Είπε ότι ορισμένα πρατήρια καυσίμων δεν υιοθέτησαν, και κάποια άτομα χειραγωγήθηκαν, παραποίησαν και δεν ήθελαν να εφαρμοστεί αυτό.

Το σύστημα πάντως θα εφαρμοστεί σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με τον υπουργό.

Ο νέος πρόεδρος της Σρι Λάνκα είναι ο Ρανίλ Βικρεμεσίνγκε ενώ η χώρα μαστίζεται από οικονομική και πολιτική κρίση. Διαδέχθηκε τον Ρατζαπάξα που ανέτρεψε η λαϊκή εξέγερση  αυτό τον μήνα που πυροδοτήθηκε από την αλματώδη αύξηση του πληθωρισμού, τις ελλείψεις σε καύσιμα και άλλα βασικά προϊόντα, τις συχνές διακοπές ρεύματος και αυτό που θεωρείται διαφθορά στην κυβερνώσα ελίτ. Ο νέος πρόεδρος είναι κι αυτός της ίδιας κλίκας γιαπίστικης ελίτ και δεν αναμένεται να φέρει την πολυπόθητη ανανέωση. To κράτος καταστράφηκε από πολιτικές του WEF.

Τους χρυσώνουν το χάπι με αντικατάσταση της παραδοσιακής καθεστωτικής δικτατορίας σε μια ψηφιακή προηγμένου τύπου σοφιστικέ δικτατορία. Ηλεκτρονική δικτατορία.

dimpenews.com