Υπ. Υγείας Γαλλίας François Braun: Η ευλογιά των πιθήκων είναι ένα χημικό όπλο (μυστική άμυνα!) BINTEO / Ο ΠΟΥ κηρύσσει παγκόσμια έκτακτη ανάγκη για ευλογιά των πιθήκων.

Σύμφωνα με τον Φρανσουά Μπράουν, υπουργό Υγείας της Γαλλίας, αυτός ο ιός της ευλογιάς των πιθήκων συνδέεται με το «πρόβλημα» της ευλογιάς ως χημικό όπλο και το εμβόλιο βρίσκεται στο απόθεμα μυστικής άμυνας του κράτους.

François Braun: Η ευλογιά των πιθήκων είναι ένα χημικό όπλο (μυστική άμυνα!)
Το Monkeypox προτιμά την περιοχή Île-de-France (569 κρούσματα από τα 912 για ολόκληρη τη Γαλλία), όπου τα νοσοκομεία βρίσκονται κοντά στην εξουσία. Ο προληπτικός εμβολιασμός 700 περιστατικών επαφής κρουσμάτων της ευλογιάς των πιθήκων θα επωφεληθεί από το απόθεμα μυστικής άμυνας του Κράτους, επειδή αυτός ο ιός συνδέεται με το «πρόβλημα» της ευλογιάς ως χημικού όπλου, εξηγεί ο υπουργός (δείτε το βίντεο: 55’06) στη Γερουσία στις 13 Ιουλίου για το υγειονομικό σχέδιο νόμου. Με τον Φρανσουά Μπράουν το αμυντικό μυστικό φυλάσσεται καλά!


Ευλογιά των πιθήκων .Ο διευθυντής του ΠΟΥ αυξάνει το υψηλότερο επίπεδο συναγερμού: «Επηρεάζει κυρίως τους ομοφυλόφιλους»Ο ΠΟΥ κηρύσσει παγκόσμια έκτακτη ανάγκη για ευλογιά των πιθήκων.

Ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους κήρυξε το ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων έκτακτη ανάγκη για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος. «Πρέπει να βρούμε κρούσματα και επαφές, να πραγματοποιήσουμε εργαστηριακές έρευνες, να προσδιορίσουμε την αλληλουχία του γονιδιώματος και να λάβουμε μέτρα ελέγχου των λοιμώξεων. »

Μέχρι σήμερα, έχουν καταγραφεί περισσότερα από 16.000 κρούσματα μόλυνσης από ευλογιά των πιθήκων – πέντε από τα οποία ήταν θανατηφόρα – σε 75 χώρες σε όλο τον κόσμο. Τυπικά, το ποσοστό θνησιμότητας για κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων είναι μεταξύ 1% και 10%. Είναι μια σπάνια ιογενής νόσος. Στην Ευρώπη ανιχνεύονται λοιμώξεις, κυρίως στους ομοφυλόφιλους σύμφωνα με τον διευθυντή του ΠΟΥ, «η επιδημία συνεχίζει να αφορά κυρίως άνδρες που κάνουν σεξ με άνδρες που έδειξαν ότι είχαν πρόσφατα σεξουαλική επαφή με νέους ή πολλαπλούς συντρόφους.

Τα αρχικά συμπτώματα μπορεί να είναι πυρετός, πονοκέφαλος, μυϊκοί πόνοι, δυσφαγία, εξασθένηση, αυχενική και/ή βουβωνική πολυαδενοπάθεια και μπορεί να προηγούνται του εξανθήματος κατά μία έως δύο ημέρες. Το άτομο είναι μεταδοτικό μόλις εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα. Σύμφωνα με τον Tedros Ghebreyesus, «στόχος του ΠΟΥ είναι να βοηθήσει τις χώρες να περιορίσουν τη μετάδοση και να περιορίσουν το ξέσπασμα μέσω αποδεδειγμένων εργαλείων δημόσιας υγείας, συμπεριλαμβανομένης της επιτήρησης, του εντοπισμού επαφών και της απομόνωσης των μολυσμένων ασθενών. . Σύμφωνα με τον Φρανσουά Μπράουν, υπουργό Υγείας, αυτός ο ιός της ευλογιάς των πιθήκων συνδέεται με το «πρόβλημα» της ευλογιάς ως χημικό όπλο και το εμβόλιο βρίσκεται στο απόθεμα μυστικής άμυνας του κράτους.

Ενόψει της έκτακτης ανάγκης που αποφασίστηκε από τον ΠΟΥ, η Ανώτατη Αρχή για την Υγεία (HAS) θα καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό των υγειονομικών; Το ερώτημα πρέπει να τεθεί.

dimpenews.com