ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ H τρομοκρατική επίθεση στην ελληνορθόδοξη πόλη της αλ Σουκαλαμπίγια  Suqaylabiyah ( Σελευκόβουλος) δεν οφείλεται σε drones καμικάζι αλλά σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, φυτευτή βόμβα στο έδαφος….ΠΟΙΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ;; ΠΟΙΟΙ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ;;

Άλλη παράμετρος…. η τρομοκρατική επίθεση στην ελληνορθόδοξη πόλη της αλ Σουκαλαμπίγια  Suqaylabiyah ελληνιστική Σελευκόβουλος στη Χάμα Συρίας κατά τα εγκαίνια της Αγίας Σοφίας δεν οφείλεται σε ρουκέτες ή πύραυλο όπως ειπώθηκε αρχικά ούτε σε drones καμικάζι όπως αναφέρθηκε σε δεύτερο χρόνο αλλά σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, φυτευτή βόμβα στο έδαφος….

Αυτά αναφέρουν καλά πληροφορημένες όσο κι εμπιστευτικές πηγές ασφαλείας που ήταν κοντά στο συμβάν και έχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία ν΄αναλύσουν την επίθεση αφού είναι και εμπειροπόλεμοι στις τακτικές πολέμου στην περιοχή..Άλλος ο ήχος από drone κι άλλος από έκρηξη βόμβας που είναι τοποθετημένη στο έδαφος. Επίσης δεν είδαμε απομεινάρια από το drone….μόνο ένας μικρός κρατήρας…Δεν υπήρξε καμιά αντίδραση άμυνας αν και στη γραμμή επαφής με τρομοκράτες…. ήταν ακαριαίο το χτύπημα

Aυτός που βιντεοσκόπησε σε τη στιγμή της έκρηξης, προφανώς γνώριζε την τοποθεσία της, καθώς κίνησε την κάμερά του και την κατεύθυνε κατευθείαν προς την έκρηξη.
Σημειωτέον ότι κανένα drone δεν εμφανίστηκε στον αέρα.

Της έκρηξης δεν είχε προηγηθεί κανένας συνηθισμένος ήχος που ακούγεται κατά τη διάρκεια της εκτόξευσης βλημάτων όλμων, γεγονός που υποδηλώνει ότι μπορεί να ήταν εκρηκτικός μηχανισμός.

Αν είναι έτσι τότε όλα θα πρέπει να ελεγχθούν. Ποιός ή ποιοί τοποθέτησαν τη βόμβα στο σημείο δίπλα από το μνημείο των πεσόντων;;; Ποιοί πυροδότησαν τον μηχανισμό και από ποιά απόσταση;; όλοι και όλα θα πρέπει να ελεγχθούν. Ήταν μια κανονική τρομοκρατική όπου έσκασε δίπλα σε ένα στόχο (μνημείο) έχει τις λιγότερες δυνατές απώλειες δεν ήθελαν να χτυπήσουν την τέντα με επισήμους και γυναικόπαιδα…..

Αυτή η άλλη οπτική ότι πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό επιβεβαιώνεται με δραματικό τρόπο τις τελευταίες ώρες είναι κοινό μυστικό σε επίπεδο μπαρουτοκαπνισμένων κορυφαίων παραγόντων της περιοχής που ήταν αυτόπτες μάρτυρες..

η είδηση της επόμενης ημέρας ήταν αυτή. Γιατί πάντα πρέπει να είσαι ένα βήμα μπροστά από τον όποιον αντίπαλο. Το θέμα είναι τι λένε οι Σύροι πρώτης γραμμής.. και οι πληροφορίες τους..

dimpenews.com