Ξαφνικοί… θάνατοι Τούρκων στρατιωτών σε Ιράκ και Συρία ενώ ο ΥΠΕΞ Τουρκίας απειλεί και Συρία με ξαφνική επιχείρηση . Υπ. Άμυνας Τουρκίας: 5 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στο Β Ιράκ και 2 στη Β Συρία όπου 7 άλλοι τραυματίστηκαν. Συνολικά 43 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν από την αρχή της επιχείρησης Claw Lock στο Β Ιράκ! Ρουκέτες στο Τούρκικο Προξενείο στη Μοσούλη!!!Η Τουρκία χάνει και την Ανατολή!!

Ξαφνικοί… θάνατοι Τούρκων στρατιωτών σε Ιράκ και Συρία ενώ ο Τσαβούσογλου απειλεί και Συρία όπως Ελλάδα με ξαφνική επιχείρηση. Σύμφωνα με το Υπ. Άμυνας Τουρκίας 5 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στο Β Ιράκ και 2 στη Β Συρία. Η προβαλλόμενη Αντίσταση στα Κατεχόμενα επιφέρει βαρύ τίμημα στις Ένοπλες Δυνάμεις Τουρκίας….”θα έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ” προς το παρόν τούρκικα φέρετρα επιστρέφουν ξαφνικά στην Τουρκία…

Τσαβούσογλου σήμερα : ”οι USA και η Ρωσία δεν τήρησαν την υπόσχεσή τους για εκκαθάριση των τρομοκρατικών οργανώσεων στη Συρία. Θα συνεχίσουμε τις προετοιμασίες για μια διασυνοριακή επιχείρηση θα επέλθει μια ξαφνική κίνηση. ”Μιλάει η Τουρκία που είναι αυτή έχει συστήσει χρηματοδοτήσει εξοπλίσει κάθε τρομοκρατική οργάνωση στη Συρία κι ευθύνεται για άπειρα ειδεχθή εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν από αυτές.

Ακόμη 4 οβίδες όλμων με στόχο την περιοχή του τουρκικού προξενείου στη Μοσούλη, πέφτουν κοντά σε κατοικημένα διαμερίσματα Al-Hadbaa.
Η πηγή της επίθεσης πιθανότατα προήλθε από την περιοχή Al-Sada και Baweza, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο ασφαλείας από την 30η Ταξιαρχία της πολιτοφυλακής της Λαϊκής Κινητοποίησης. Η Τουρκία χάνει την Ανατολή και όπως είναι αποσυνάγωγη από Δύση .. είναι στο πουθενά.

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι πέντε Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης Claw Lock στο βόρειο Ιράκ. Ο απολογισμός των νεκρών Τύρκων στρατιωτών ανέρχεται τώρα σε 43. Στις 25 Ιουλίου, ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού ανακοίνωσε το θάνατο ενός στρατιώτη και τεσσάρων μελών των δυνάμεων ασφαλείας Τουρκίας στο βόρειο Ιράκ. Δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά. Αν και η Τουρκία ανακοίνωσε ότι αυτοί οι στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά την επιχείρηση Claw Lock, είναι πιθανό ότι οι πρόσφατες επιθέσεις με ρουκέτες και μη επανδρωμένα αεροσκάφη από ομάδες ιρακινής αντίστασης σε τουρκικές στρατιωτικές βάσεις οδήγησαν στο θάνατο αυτών των στρατιωτών.

Β Ιράκ


Οι Τουρκικές βάσεις στο Ιράκ υπόκεινται σε συνεχείς επιθέσεις με drone και ρουκέτες! Σύμφωνα με τα νέα θύματα, ο αριθμός των νεκρών της Τουρκίας στην «Επιχείρηση Claw Lock» που ξεκίνησε το πρωί της 18ης Απριλίου ανέρχεται συνολικά σε 43 στρατιωτικούς. Αξίζει να αναφερθεί ότι στις 18 Ιουλίου επίσης το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε τον θάνατο του δύο ακόμη στρατιώτες αυτής της χώρας κατά τη διάρκεια της επιχείρησης Claw Lock στο βόρειο Ιράκ.

Η σιίτικη πολιτοφυλακή “Ababil Brigade” ανέλαβε την ευθύνη για επίθεση στην Τούρκικη βάση στα τουρκο-ιρακινά σύνορα με drone αυτοκτονίας “Murad 6”.«Η Οθωμανική Αυτοκρατορία δεν θα ιδρυθεί στα εδάφη του Ιράκ όσο το αίμα κυλάει στις φλέβες μας» λέει μέλος της σιίτικης οργάνωσης σε σχετικό βίντεο.

Β Ιράκ


Επίσης το Υπ. Άμυνας Τουρκίας ανακοίνωσε το θάνατο 2 ακόμη Τούρκων στρατιωτών στην τούρκικη βάση στην πόλη Kaljebrin, που είναι υπό τον έλεγχο του αυτοαποκαλούμενου Εθνικού στρατού της τούρκικης φράξιας που αποκαλείται συριακή αντιπολίτευση. Βρίσκεται στο νότο του Azaz, στη βόρεια επαρχία Χαλεπίου. Υπήρξε πυραυλική επίθεση κατά της βάσης.


Επίσης, ιστότοποι που ανήκουν στους μαχητές του λεγόμενου Εθνικού Στρατού επιβεβαίωσαν ότι επτά Τούρκοι στρατιώτες τραυματίστηκαν, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε τουρκικό έδαφος

dimpenews.com