Ομολογία Ζελένσκι: θα στοχεύσουμε τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια … για να σκοτώσουμε Ρώσους στρατιώτες!!! ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ!! Σάικο, καμένος εγκέφαλος!!! ΒΙΝΤΕΟ

Ομολογία Ζελένσκι: θα στοχεύσουμε τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια … για να σκοτώσουμε Ρώσους στρατιώτες!!! ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ!! Σάικο, καμένος εγκέφαλος! Λύθηκε το… μυστήριο ποιός θέλει πυρηνικό ολοκαύτωμα στην Ευρώπη… Στην υπηρεσία ΝΑΤΟ ΗΠΑ ΕΕ

Η Ουκρανία θα στοχεύσει Ρώσους στρατιώτες στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια, λέει ο Ζελένσκι..Ομολογία Ζελένσκι για το ποιός βομβαρδίζει ήδη το πυρηνικό σταθμό.Αυτός που δεν έχει ενδοιασμούς να τον βομβαρδίσει από σήμερα θα είχε αναστολές να τον βομβάρδιζε χθες και προχθές; Πυρηνικός Τρομοκράτης ο Ζελένσκι κατ΄αομολογία. Η πιο επικίνδυνη μορφή παγκόσμιας τρομοκρατίας.


Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Volodymyr Zelenskiy, δεσμεύτηκε να στοχεύσει ρωσικά στρατεύματα στον πυρηνικό σταθμό Zaporizhzhia που πυροβολούν ουκρανικές πόλεις και πόλεις. «Κάθε Ρώσος στρατιώτης που είτε πυροβολεί στο σταθμό είτε πυροβολεί κάτω από την κάλυψη του σταθμού πρέπει να καταλάβει ότι γίνεται ειδικός στόχος για τις πληροφορίες μας, για τις ειδικές υπηρεσίες μας, για τον στρατό μας», είπε ο Ζελένσκι σε μια δήλωση βίντεο το βράδυ του Σαββάτου.

Ο εξ αποστάσεως υποδυόμενος τον Πρόεδρο είπε μεταξύ άλλων: ”Oι κατακτητές επιχειρούν να εκφοβίσουν τον πληθυσμό μ΄έναν άκρως κυνικό τρόπο χρησιμοποιώντας τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια. Αυτοί τώρα καλύπτουν εαυτούς με τον σταθμό (τον χρησιμοποιούν ως κάλυψη) για να βάλουν κατά Νικόπολης και Manganets. Bεβαίως πρέπει να υπάρξει μια πολύ ισχυρή αντίδραση. Ουκρανοί διπλωμάτες και αντιπρόσωποι των κρατών εταίρων μας θα κάνουν οτιδήποτε για να διασφαλίσουν νέες τιμωρίες κατά Ρωσίας. Θα μπλοκάρουμε την ρώσικη πυρηνική βιομηχανία. Απολύτως όλοι οι αξιωματούχοι του τρομοκρατικού κράτους καθώς κι εκείνοι που τους υποστηρίζουν στην επιχείρηση εκβιασμού με τον πυρηνικό σταθμό πρέπει να λογοδοτήσουν σ΄ένα διεθνές δικαστήριο.”( Η Νέα Νυρεμβέργη θα είναι και πάλι για κάτι Ναζήδες σαν κι αυτόν που θέλουν να πνίξουν στη ραδιενέργεια όλη την Ευρώπη κατ΄επιταγή των αφεντικών τους) ”Aυτό πρόκειται να συμβεί..Kαι κάθε Ρώσος στρατιωτικός που είτε πυροβολεί κατά του σταθμού ή βάλει με την κάλυψη του πρέπει να καταλάβει ότι αυτός γίνεται ένας προνομιούχος στόχος για τις μυστικές υπηρεσίες μας για τις ειδικές μας υπηρεσίες για το στρατό μας” Καταλάβαμε και πολύ καλά…..πατάει το κουμπί του πυρηνικού Ολοκαυτώματος….και η Ευρώπη τον σηκώνει στα χέρια ή τον κανακεύει…..

Eίμαστε στο σωστό στρατόπεδο με σωστή πλευρά της ιστορίας … μόνο που η ιστορία μας γύρισε πλευρό….

Ο αρχηγός του κόμματος Patriotes στη Γαλλία για Ζελένσκι

”Ποιός είναι ο σκοπός του Ζελένσκι ? Να κάνει ένα νέο Tchernobyl ? Να δημιουργήσει το σοκ για να δικαιολογήσει τον ολοκληρωτικό πόλεμο?!Τι τρέλα !”

dimpenews.com