25χρονος Μαροκινός αποκεφάλισε τον πατέρα του σε πάρκινγκ στη Λιόν στη Γαλλία. Κρατούσε το κεφάλι και ούρλιαζε Αλλάχ Ακμπάρ!!!

Νέα φρίκη στην Ευρωενωσιακή Γαλλία. Ένας Μαροκινός 25 ετών σε κατάσταση ανορμάλ αποκεφάλισε τον πατέρα του σε ένα πάρκινγκ κοντά στη Λιόν. Το θύμα ήταν 60 ετών. Ο δήμιος με το κεφάλι στο χέρι απειλούσε τους αστυνομικούς της ΒΑC με το μαχαίρι του ουρλιάζοντας Αλλάχ αΚΜΠΆΡ.

Ένας 60χρονος αποκεφαλίστηκε με μαχαίρι το βράδυ του Σαββάτου προς την Κυριακή στο Saint-Priest, στην περιοχή της Λυών. Συνελήφθη ο 25χρονος γιος του γράφει η figaro.

Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας για αυτή τη «δολοφονία με αποκεφαλισμό» δείχνουν ότι ο άνδρας που κρατούνταν από την αστυνομία «σκότωσε τον 60χρονο πατέρα του με κουζινομάχαιρο», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η εισαγγελία της Λυών.

«στο ένα χέρι το κεφάλι και στο άλλο το μαχαίρι.»
Κατά τη διάρκεια της νύχτας, «γύρω στις 2 τα ξημερώματα, η δημοτική αστυνομία ειδοποίησε την εθνική αστυνομία για τον εντοπισμό αποκεφαλισμένου πτώματος σε πάρκινγκ. Η δημοτική αστυνομία αναφέρει ότι ένας άνδρας περπατά με το κεφάλι στο ένα χέρι και το μαχαίρι στο άλλο», σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει το θέμα.

Αστυνομικοί της BAC, που έφτασαν ως ενισχύσεις, κατάφεραν να συλλάβουν αυτόν τον άνδρα «ο οποίος προσπάθησε να τους μαχαιρώσει, χωρίς να τους τραυματίσει», σύμφωνα με την ίδια πηγή. Σύμφωνα με το ActuLyon, καθώς πάλευε ενάντια στην αστυνομία, ο άνδρας φέρεται να φώναξε «Αλλάχ Ακμπάρ».

Ο ύποπτος, ένας Μαροκινός με κανονικό στάτους, είναι γνωστός «για γεγονότα του κοινού δικαίου, οικογενειακές διαμάχες για το αλκοόλ και τα ναρκωτικά», σύμφωνα με την ίδια πηγή, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο άνδρας που τέθηκε υπό κράτηση δεν είναι γνωστός για πράξεις ριζοσπαστισμού, πρόσθεσε επίσης αυτή η πηγή. Τίποτα πιο ριζοσπαστικό από αυτό που διέπραξε δεν υπάρχει!!!

dimpenews.com