Ουκρανικά στρατεύματα βομβάρδισαν για πολλοστή φορά την περιοχή του πυρηνικού σταθμού Zaporizhzhya! 6 χτυπήματα, δεν επλήγη ο σταθμός! Υπ. Εσωτερικών Ουκρανίας: όλα τα σενάρια ανοιχτά για Ζαπορίζια..Άσκηση για πυρηνική καταστροφή κάνουν οι Ουκρανοί! Mας προιδεάζουν! ΒΙΝΤΕΟ

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας άνοιξαν ξανά πυρ στο Energodar. Ουκρανικά στρατεύματα βομβάρδισαν για πολλοστή φορά την περιοχή του πυρηνικού σταθμού Zaporizhzhya, καταγράφηκαν τουλάχιστον 6 πλήγματα, ο ίδιος ο σταθμός ηλεκτροπαραγωγής δεν υπέστη ζημιές.

Την ίδια στιγμή κροκοδείλια από Υπ. Εσωτερικών Ουκρανίας: πρέπει να προετοιμαστούμε για όλα τα σενάρια στον πυρηνικό σταθμό Ζαπορίζια.

Ξέρουν τι κάνουν και όμως το κάνουν….Ο σταθμός ελέγχεται από αρχές Μαρτίου από Ρώσους. Ο Ζελένσκι παραδέχθηκε ότι οι Ουκρανοί α τον βομβαρδίσουν για να σκοτώσουν Ρώσους στρατιώτες.

Οι ουκρανικές αρχές στο Zaporozhye πραγματοποίησαν κοινή άσκηση αντιμετώπισης πυρηνικών καταστροφών την Τετάρτη. Ο Χέρμαν Χαλουστσένκο, υπουργός Ενέργειας της Ουκρανίας, δήλωσε ότι η κυβέρνησή του ανησυχεί πολύ για την ασφάλεια του πυρηνικού σταθμού Enerhodar που κατέχει η Ρωσία, περίπου 50 χιλιόμετρα (31 μίλια) από το Zaporozhye που ελέγχεται από την Ουκρανία. 🇺🇦 (βίντεο του Reuters)

dimpenews.com