Νέα επίθεση Ουκρανών με drones στη Σεβαστούπολη στην Κριμαία. Καταρρίφθηκαν με Pantsir-S1.Ανεπιτυχής απόπειρα να πλήξουν το ΓΕΣ Στόλου Μαύρης Θάλασσας. Τεστάρουν τους Ρώσους γιατί θα κάνουν το απονενοημένο θα χτυπήσουν τη γέφυρα! ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κυβερνήτης της Σεβαστούπολης Razvozhaev: «Είμαι στο χώρο εργασίας μου στην κυβέρνηση. Καθώς και πολλοί από τους κατοίκους της πόλης άκουσαν εκρήξεις στο κέντρο. Παρόμοια ακούστηκαν λίγο νωρίτερα στην περιοχή Στρέλκα. Ενεργοποίηση της αεράμυνας στον κόλπο.Η ιστορία είναι ίδια με χθες. Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία πρόκειται για drone/UAV. Οι στόχοι χτυπήθηκαν. Διατηρούμε την ψυχραιμία μας. Ο στρατός κάνει εξαιρετική δουλειά. Ας τους στηρίξουμε». Αυτόπτες μάρτυρες δημοσιεύουν πλάνα από εργασίες αεράμυνας σε στόχους στη Σεβαστούπολη..

Σύμφωνα με τις πηγές στη Σεβαστούπολη, το πυροβολικό του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας πυροβόλησε το UAV στη Βόρεια πλευρά, στην περιοχή του 12ου αγκυροβολίου.

Σύμφωνα με επικαιροποιημένα στοιχεία, το πυραυλικό σύστημα αεράμυνας Pantsir-S1 εκτόξευσε έναν στόχο στον ουρανό πάνω από τη Σεβαστούπολη.

Η αεράμυνα εκτελείται με αυτόματα πυροβόλα και κατευθυνόμενους πυραύλους με ραδιοκατευθυνόμενη καθοδήγηση με υπέρυθρη και παρακολούθηση ραντάρ. Σχεδιασμένο για να προστατεύει μικρά αντικείμενα από αεροπορικές επιθέσεις (τόσο επανδρωμένα όσο και μη επανδρωμένα).

Στη Σεβαστούπολη το βράδυ της 19ης Αυγούστου, κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ήχους εκρήξεων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ρωσικών και κριμαϊκών μέσων ενημέρωσης, η ρωσική αεράμυνα εργάζεται πάνω από την πόλη.

Σύμφωνα με το κανάλι Telegram της Κριμαίας Wind, μέσα σε ένα λεπτό ακούστηκαν 9 εκτοξεύσεις ρουκετών.

«Υπάρχουν επίσης πυροβολισμοί στη Σεβαστούπολη. Μέσα σε ένα λεπτό – εννέα εκτοξεύσεις, ακούστηκαν σε όλη την πόλη», ανέφερε η έκθεση.

Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι το βράδυ της 19ης Αυγούστου ακούστηκαν ήχοι εκρήξεων στον ουρανό πάνω από την Ευπατόρια, ρωσικά και κριμαϊκά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν για «το έργο της ρωσικής αεράμυνας».

Mια επίθεση με drone στόχευσε το Σάββατο το ΓΕΣ του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στη Σεβαστούπολη αλλά χωρίς τραυματίες δήλωσε ο κυβερνήτης της πόλης Mikhaïl Razvojaïev.

«Το drone καταρρίφθηκε ακριβώς πάνω από το ΓΕΣ του Στόλου έπεσε στη στέγη και πήρε φωτιά», έγραψε ο Razvojaïev στο Telegram.

Το συμβάν δεν έκανε «σοβαρές ζημιές», ούτε τραυματίες πρόσθεσε διευκρινίζοντας πως είναι ουκρανική επίθεση.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 18 Αυγούστου ακούστηκαν εκρήξεις στη Σεβαστούπολη κοντά στο ρωσικό στρατιωτικό αεροδρόμιο «Μπελμπέκ».

Επιθέσεις στην Κριμαία. Πιθανότατα αναγνωριστικές με στόχο τον εντοπισμό δυνάμεων και μέσων, καθώς και τον βαθμό ετοιμότητας της αεράμυνας/πυραυλικής άμυνας προκειμένου να αξιολογηθεί η σκοπιμότητα ενός μαζικού χτυπήματος. Τεστάρουν τους Ρώσους γιατί θα κάνουν το απονενοημένο θα χτυπήσουν τη γέφυρα.

…έχουν επικεντρωθεί σε 2 στρατηγικούς στόχους. Σε πυρηνικό σταθμό Ζαπορίζια και σε γέφυρα. H Ρωσία τους δίνει ζωτικό χώρο για να νομιμοποιήσει το καίριο πλήγμα της.

Επιδρομή Oυκρανικού drone στη ρωσική βάση Στόλου στη Σεβαστούπολη, που συμπίπτει με τo διορισμό του νέου διοικητή του Στόλου!

dimpenews.com