Κατεβαίνει η Ρωσία! Απόπειρα διείσδυσης 3 Ρώσων σε στρατιωτικό εργοστάσιο στην Αλβανία! 1 σκοτώθηκε 2 αιχμάλωτοι. Τραυματίες Αλβανοί. Άγνωστο αν σκοτώθηκαν κι Αλβανοί.

Ενώ η ένταση στο Κοσσυφοπέδιο μεγαλώνει με ΝΑΤΟικούς να παρατάσσονται στη γραμμή επαφής ”σύμφωνα με αναφορές 3 Ρώσοι αποπειράθηκαν να διεισδύσουν σε στρατιωτικό εργοστάσιο στην Αλβανία οι 2 συνελήφθησαν κι ο ένας δολοφονήθηκε. Τραυματίστηκαν και Αλβανοί στρατιώτες άγνωστο αν σκοτώθηκε κάποιος από αυτούς πάντως εμφανίζονται κάποιοι στρατιώτες Αλβανοίσε φωτογραφίες που φέρονται να υποφέρουν από τραύματα που προκλήθηκαν από χημικές ουσίες οξύ ή κάτι ανάλογο που τους εκτοξεύθηκαν”. Αυτοί είναι οι ισχυρισμοί της μιας πλευράς..Αυτά μεταφέρει ισραηλινός ανταποκριτής της kann.

Σύμφωνα με Αλβανικά μέσα: Επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής έφτασαν επειγόντως στην πόλη Γκράμσι, όπου σήμερα το απόγευμα σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο στο στρατιωτικό εργοστάσιο, καθώς δύο Ρώσοι πολίτες επιτέθηκαν με χημικές ουσίες στους στρατιώτες που φρουρούσαν την περίμετρο του κτιρίου.

Υπάρχουν υποψίες ότι τρεις Ρώσοι πολίτες που κρατούσαν χάρτες και κάμερες μπορεί να είναι πράκτορες. Στο μεταξύ, στον τόπο συμβάντος έχει αναχωρήσει και κλιμάκιο εισαγγελέων, για να γίνει πλήρης διερεύνηση του συμβάντος.

Οι Ρώσοι πολίτες εντοπίστηκαν από τους φρουρούς που τους ζήτησαν να ταυτοποιηθούν και υπήρξε σωματική αντιπαράθεση μεταξύ τους.

Το σοβαρό περιστατικό έχει επιβεβαιωθεί από τις επίσημες αρχές και σύμφωνα με αυτές άγνωστοι επιχείρησαν να εισέλθουν στο Οπλοποιείο.

Κατά τη διάρκεια έρευνας σε αλλοδαπά άτομα, βρέθηκε και κατασχέθηκε φωτογραφικός εξοπλισμός, όπου αποτυπώθηκαν σε μικροτσίπ φωτογραφίες του εργοστασίου όπλων Gramsh..Τα ρωσικά μέσα μιλούν για 3 Ρώσους κι 1 με ουκρανική υπηκοότητα.

dimpenews.com